Nem lesz elérhető a VESA Adaptive-Sync a Maxwell architektúrás GeForce-okon

Az NVIDIA csak a Pascal és a Turing architektúrával tervez, ezt a vállalat ügyfélszolgálati munkatársa meg is erősítette.

Az NVIDIA az év elején jelentette be, hogy beállnak a szabványos variálható frissítési frekvencia mögé, és nemrég meg is érkezett a VESA Adaptive-Sync támogatását biztosító meghajtó. Bár minden az ígéreteknek megfelelően alakult, azt azért máig kérdezgetik a felhasználók, hogy a Pascal és a Turing architektúrára épülő GeForce-ok mellett mi lesz a Maxwell dizájnt használó, vagy éppen a korábbi megoldásokkal.


[+]

Eddig csak olyan híresztelések voltak, hogy lehetséges a támogatás, ami technikailag valószínűleg igaz is, a kérdés inkább az, hogy az NVIDIA megcsinálja-e hozzá a szoftvert. A vállalat ügyfélszolgálati munkatársa most egészen határozottan írta meg a cég fórumán belül, hogy nincs tervben az VESA Adaptive-Sync működésének biztosítása a Maxwell vagy a korábbi architektúrát használó GeForce-okon. Felesleges tehát azon töprengeni, hogy a hardver elméletben mire lehet képes, a zöldek álláspontja világos a kérdésben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés