Friss promócióval tenné kelendőbbé a legújabb GeForce sorozatot az NVIDIA

A vállalat vámpírokkal győzné meg az új GeForce vásárlásán gondolkodó felhasználókat.

Az NVIDIA bejelentette, hogy limitált ideig egy új játékot kínálnak bizonyos grafikus vezérlőik mellé. Most a Redfall című alkotás került sorra, ennek is a száz eurós Bite Back Edition verziója, amely az alapjáték mellé számos extrát is kínál.

A friss promócióban asztali GeForce RTX 4070 Ti, 4080 és 4090 GPU-k vesznek részt dobozos kiadásban, illetve előre összerakott PC-k formájában, míg mobil fronton a GeForce RTX 4080 és 4090 Laptop opciók játszanak. Az érintett termékekhez külön kuponon keresztül adják a kódot a fő kereskedőpartnerek, amit a GeForce Experience programon belül lehet beváltani a fentebb említett játékra. Utóbbi procedúrához a 3.18-as, vagy újabb verziót kell használni, és a vásárlónak rendelkeznie kell GeForce Experience regisztrációval. A kapott kódokat 2023. május 11-ig kell beváltani, különben elvesznek.

Az Redfall Bite Back Edition jelzéssel futó promóció a készlet erejéig, vagy legkésőbb 2023. április 11-ig érvényes.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés