Hirdetés

Pontos lövésekre specializálódott az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 512.95-ös eszközillesztő pár hibajavítással is készült.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 512.95-ös meghajtót, amely a Sniper Elite 5, a My Time at Sandrock (early access) és a Hitman 3 (Year 2 frissítés) című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt, ráadásul utóbbihoz a DLSS-t is biztosítja.

A friss csomag pár hibajavítással is élt, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Megszűnnek a GRID (2019) című játékban előforduló grafikai hibák
  • Az Adobe Premiere Pro mostantól nem fog Direct3D-hez köthető crash dumpokat generálni, illetve a meghajtóprogramon belül elérhető Image Sharpening szűrő is működni fog az alkalmazással

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül. Ugyanitt hozzáférhető a friss csomag, tartalomkészítőknek való, 512.96-os Studio verziója is.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés