Hirdetés

Horrorban utazik az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 512.77-es eszközillesztő egy hibát javított a friss profilok mellett.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 512.77-es meghajtót, amely a Dolmen, a Vampire: The Masquerade – Swansong és az Evil Dead: The Game című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt, ráadásul utóbbihoz a DLSS-t is biztosítja.

A friss csomag egy hibajavítással is élt, aminek hála megszűnnek az Adobe Premiere Pro alkalmazásban tapasztalható, DirectX-hez kapcsolódó összeomlások.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés