Hirdetés

Újabb változatban kapható a noblechairs LEGEND széke

A gyártó három korábbi modelljét egybegyúró ülőalkalmatosság megjelenését ezúttal a Shure Unidyne sorozatú, legendás mikrofonja ihlette.

Hirdetés

A népszerű forgószékeiről ismert noblechairs egy új kivitellel gyarapította a LEGEND szériás megoldásait, név szerint a LEGEND Shure Editionnel, ami 90-től 125 fokig dönthető háttámlájának bordás dizájnjával a Shure ikonikus 55SH mikrofonja előtt tiszteleg.


[+]

A neonzöld varrásokkal feldobott, fekete/szürke műbőr kárpitozással érkező bútordarab a szokásos termékjellemzőit nem módosították, tehát a 150 kilogrammos teherbírású konstrukció acélvázzal, állítható deréktámasszal, 4D-s, poliuretán karfákkal, 11 fokos, zárolható hintamechanikával, Class 4-es gázlifttel, alumínium lábcsillaggal és 60 mm-es, univerzális görgőkkel jön.


[+]

A peremei mentén némi velúrral megfűszerezett típus ülőfelülete 52 cm széles, illetve 48 cm mély, és 90 cm magas, valamint 52 cm széles háttámláját a névadásért felelős mikrofon ábrájával díszítették a hátulján. A székhez akad memóriahabos fej- és derékpárnából álló szett, bár az nem egészen egyértelmű, hogy ez is benne van-e a vételárban, vagy 56 font ellenében külön kell beszereznünk.


[+]

A termék 430 fontos/490 eurós, azaz körülbelül 190 000 forintért már megvásárolható, és e cikk írásának pillanatában ingyenes szállítás jár hozzá.

Előzmények

Hirdetés