Hirdetés

A Nikon Coolpix S800c a világ első androidos fényképezőgépe

Az Android operációs rendszerű Coolpix S800c modell Wi-Fi-kapcsolattal csatlakozik az internetre. Képes alkalmazásokat letölteni a Google Play rendszerből, így fényképkezelő és közösségi alkalmazások, valamint játékok zöme válik elérhetővé a masinán. A Coolpix S800c optikája 10-szeres átfogással rendelkezik (ekv. 25-250 mm), ami egy 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS érzékelőre rajzol. A hátoldalon egy 8,7 cm átlójú érintőképernyő található, ami a kezelői felület legfontosabb részét képzi.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket fűzte hozzá: „A COOLPIX S800c fényképezőgép épp annyira a közösségi életre van teremtve, mint a felhasználó. Még kevés fény mellet is képes Teljes HD videókat és nagyszerű fényképet rögzíteni – például egy buliban. Ha valamit meg szeretne osztani a barátaival, a képernyőre koppintva feltöltheti a képet a Facebook vagy a Twitter szolgáltatásba, illetve egyéb közösségi médiaoldalakra vagy online albumokba, és azonnal olvashatja a beérkező pozitív megjegyzéseket.”

Az Expeed C2 képfeldolgozó rendszer és a fürge automatikus élességállítás pedig garantálja a gyors reakcióidőt. A Nikkor nagylátószögű, 10-szeres optikai zoomobjektíve (ekv. 25-250 mm) az extra alacsony szórású lencsetagnak köszönhetően kiemelkedő élességet és színeket biztosít minden helyzetben. A négy elmosódásgátló funkció minimálisra csökkenti a téma mozgásából, a gyenge fényviszonyokból vagy a fényképezőgép rázkódásából eredő bemozdulás hatását.

A 819 000 képpontos OLED-érintőképernyő vetekszik a legjobb okostelefonok érzékenységével, tükröződésgátló, 8,7 cm átmérőjű, és nagy betekintési szögének köszönhetően a készülék használata egyszerű és élvezetes. Görgethetünk a képek között, valamint bármelyiküket kreatív módon szerkeszthetjük is.

Fontosabb funkciók:

 • Az élmények megosztása: az internetre Wi-Fi-kapcsolaton keresztül csatlakozhatunk a fényképezővel. A fényképeket és videókat feltölthetjük a közösségi médiumokba és fotómegosztó honlapokra, illetve közvetlenül okostelefonra vagy táblaszámítógépre.
 • myPicturetown.com: a fényképgalériát akkor is megtekinthetjük, ha éppen nem csatlakozunk az internetre. A fényképezőgép beépített alkalmazásával közvetlenül a Nikon internetalapú fényképtárhely-szolgáltatásához csatlakozhatunk.
 • Beépített GPS: geocímke formájában rögzíthető a kép készítésének pontos helye (szélességi és hosszúsági fokok) a fénykép adataiban (Exif). Minden olyan Google-alkalmazással kompatibilis, amelyikhez GPS szükséges.
 • Full HD (1080p) videó sztereó hanggal: könnyen rögzíthető például mozgó életkép. A 10-szeres optikai zoom automatikus élességállítása videofelvétel közben is használható, a HS videó móddal pedig gyorsított vagy lassított felvétel készíthető akár 240 kép/mp sebességgel (VGA felbontással).
 • Objektív-eltolásos képstabilizátor: a Nikon automatikus rázkódáscsökkentő technológiája valós időben ellensúlyozza a fényképezőgép mozgásait, így bemozdulásoktól mentes fényképek és videók rögzíthetők.
 • BSS: A mozgásérzékelés a fényképezőgép és a téma mozgásának hatását egyenlíti ki. A Legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció legfeljebb 10 egymást követő kép közül kiválasztja a legélesebbet.
 • Az ellenfényes HDR technológia a nagy kontrasztú képeket is részletgazdagon adja vissza.
 • Egyszerű panoráma 360°/180°: dinamikus panorámaképek létrehozása függőleges vagy vízszintes pásztázással.
 • Folyamatos mód: sorozatfelvétel 8,1 kép/mp sebességgel.
 • Belső memória: 1,7 GB belső memória a képeknek és videóknak, valamint 680 MB az alkalmazásoknak. Ha további tárhelyre lenne szükség, a fényképezőgépet bővíthetjük SD/SDHC-kártyákkal (32 GB-ig).
 • A COOLPIX S800c modell fekete, vörös, ezüst és fehér színekben kapható.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Nikon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés