MSI Windpad S100: a többfunkciós, hibrid Windows 8.1-es masina

Hirdetés

Az MSI notebookként is használható Windpad családba tartozó S100 billentyűzetes táblagépéről már többször pletykáltak, illetve a Computexen is megcsodálhatta néhány szerencsés érdeklődő, de a kész termék hivatalos bejelentésére eddig várni kell. Az egyelőre ismeretlen árú masina alapból egy 10,1"-es táblagép tíz ujjal kezelhető 1280x800 pixeles IPS érintőkijelzővel és Windows 8.1 operációs rendszerrel, mely az Intel Atom platformra, egészen pontosan a négymagos Bay Trail-T Z3740D SoC-ra épít.


[+]

A 262,17 x 173,6 x 9,8 milliméteres méretekkel rendelkező 595 grammos tabletbe az említett SoC mellett 2 GB DDR3L memória és 64 GB-os tárhely lakik (microSD-vel bővíthető), a tápellátásról pedig egy 28 Wh-s akku gondoskodik mintegy 10 órán keresztül. A felszereltség a szokásosnak mondható, IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 1.4, 2 megapixeles elő- és hátlapi kamerák, mini HDMI 1.4 kimenet, mono hangszóró és G-szenzor.


[+]

Az összeállítás része a billentyűzettel és touchpaddal ellátott hajtogatható védőtok, ami egyben a tablet állványaként is funkcionál, így ezzel együtt a komplett szerelvény tömege 890 grammra hízik. A gyártó tehát az egyszerűbb receptet követi, így a notebookként való használat némi kompromisszummal jár majd szemben azokkal a masinákkal, ahol a notebookokhoz hasonló, zsanéros megoldással valósították meg a két fél együttes használatát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés