16:10 képarányú MSI notebook Intel EVO platformmal

A MIL-STD-810G sztenderdnek eleget tevő, tabletként ugyancsak funkcionáló modell nagy hangsúlyt fektet a biztonságos munkavégzésre.

Hirdetés

Egy új noteszgép jelent meg az MSI kínálatában, ami a Summit E14 Flip Evo A12 nevet kapta, és 360 fokban elforgatható, 14 hüvelykes, MSI Pennel is vezérelhető IPS érintőképernyője 2880x1800 pixeles felbontással, valamint 100 százalékos DCI-P3 színtérlefedettséggel rendelkezik. A 12. generációs Intel Core i7 processzorokra építkező masina 16 vagy 32 GB LPDDR5-4800 memóriával kérhető, míg a PCI Express 4.0-s M.2 NVMe SSD kapacitása 512 GB, esetleg 1 TB lehet.


[+]

A billentyűzet fehér háttérvilágítással pislákol fel a sötétben, a konnektivitás halmazában Intel Killer AX Wi-Fi 6E és 5.2-es Bluetooth található, de a microSD kártyaolvasó, az arcfelismerést támogató (és fizikai gombbal deaktiválható) 1080p-s webkamera, az MI zajszűrést alkalmazó, négy egységből álló tömbmikrofon, a 2 wattos DTS sztereó hangszórók, az ujjlenyomat-olvasó, a giroszkóp, a gyorsulásmérő szenzor, a magnetométer és a 2.0-s TPM modul sem hiányzik az 1,6 kilogrammos notebook specifikációs listájáról.


[+]

Azoknak sem kell aggódniuk, akik gyakorta nyúzzák gépüket emberekkel teli helyeken, viszont kényesek a privát szférájukra, ugyanis a Tobii Aware technológia implementálásának köszönhetően a kijelző diszkréten tájékoztatja a felhasználót arról, ha valaki mögötte áll és fürkésző pillantásokkal pásztázza a képernyőt. Ha ez nem lenne elég, a kép automatikusan elhomályosul, mikor felállunk a notesz mellől (de igazából más irányba néznünk is elég), s rövid időn belül zárolódik a rendszer, ami csak a tulajdonos beazonosítása után oldódik fel. Az E14 Flip Evo elkavarodni sem fog a lakásban, mivel a durván 75 méteres hatótávolságú Bluetooth kapcsolatot használó MSI Tile applikáció még kikapcsolt állapotban is képes azt megtalálni. Amennyiben a vas messzebb kerülne tőlünk, akkor sincs feltétlenül veszve minden, mert az utolsó ismert tartózkodási hely lekérhető, és a Tile hálózat segíthet a felkutatásban.


[+]

A 17,9 mm vastag készülékházon két Thunderbolt 4 csatoló, egy HDMI kimenet, egy USB 3.2 Gen2 Type-A kapu és egy 3,5 mm-es kombójack állomásozik, a legfeljebb 10 órás üzemidőt ígérő, gyorstöltéses akkumulátor 72 wattórás, a hozzá tartozó adapter pedig 65 wattos. Szoftverkörnyezet tekintetében Windows 11 Home és Pro szerepel a menün. Az ár 1500-1600 dollár környékén alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés