Rövidre vágott Radeon R9 270X VGA érkezik az MSI-től

Az MSI a tavalyi év végén mutatta be a Gaming terméksorozatba tartozó, kisméretű termékeinek első hullámát, a Z87I Gaming AC alaplapot és a GeForce GTX 760 Gaming ITX VGA-t, ami most egy újabb videokártyával, az R9 270X Gaming 2G ITX-szel bővül. A többi termékhez hasonlóan ez a modell is a kis méretre gyúr, ami a mindössze 17 centiméteres hosszban nyilvánul meg, tehát elsősorban mini PC-kbe, mini-ITX alaplapok mellé szánják, de persze nincs akadálya, hogy más környezetben találjon otthonra.


[+]

Az egyedileg tervezett vezérlő az MSI-től megszokott módon a Military Class 4 komponensekre építkezik, így vélhetőleg egy kis extra tuning is belefér majd a gyárin felül. Az MSI ez esetben ugyanis a referencia 1000 MHz-es magórajel helyett 1030 MHz-et használ, ami Boosttal 1050, 1070 vagy 1080 MHz lehet attól függően, hogy a kártyát Silent, Gaming vagy OC mode beállítással használjuk – mindez nincs befolyással a 2 GB-nyi GDDR5 frekvenciájára, ami változatlanul igazodik a referenciaként ajánlott effektív 5600 MHz-hez.


[+]

A kártya és a komponensek hűtését ezúttal is a RADAX névre keresztelt ventilátor látja el, ami elvi szinten egyesíti a radiális és az axiális szélgépek előnyeit, ezáltal a referencia megoldásnál mintegy 30%-kal alacsonyabb hőfokot ígér. További eltérés a referenciához képest a hátoldali kivezetések között keresendő, ahol két mDP mellett egy HDMI és egy DVI-I fedezhető fel. További extraként a VGA-hoz jár az XSplit Gamecaster program, aminek segítségével rögzíthetjük vagy a Twitch, UStream, Youtube Live szolgáltatások valamelyikével élőben közvetíthetjük a képernyőn látható játékmenetet.


[+]

Az MSI hivatalos árat egyelőre nem közölt, de a termék felbukkanására vélhetőleg már nem kell sokáig várni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés