Hirdetés

Pajkos kedvű monitort hozott zsákjában az MSI

A G-Sync kijelző igyekszik a legfontosabb kompetitív jellemzőkre fókuszálni, és ha az árazás megfelelő módon alakul, épkézláb versenyzővel lehet dolgunk.

Az MSI új, játékosoknak szánt megjelenítővel célozza meg az ünnepi szezon hajráját. A 24,5 hüvelykes, Full HD-s és villódzásmentes TN panellel szerelt friss modell az Oculux NXG251R típusjelölést birtokolja, továbbá 240 Hz-es képfrissítéssel és NVIDIA G-Sync támogatással igyekszik magát belopni a potenciális vásárlók szívébe, 1 ezredmásodperces GtG (szürkéből szürkébe) válaszidő mellett. A keskeny káva alsó része szálcsiszolt alumíniumból készült, a betekintési szögek horizontálisan 170°-ban, vertikálisan 160°-ban definiáltattak, a statikus kontraszt 1000:1, míg a dinamikus 100 000 000:1.


[+]

A kapcsolódásról egy DisplayPort 1.2, egy HDMI 1.4, egy fejhallgató jack és egy három USB 3.1-es Gen1 Type A dugaszt egymás mellé terelő hub gondoskodik, a PC-vel történő összekötést tető alá hozó USB 3.1 Gen1 Type B aljzaton kívül. Természetesen VESA furatok is a leendő tulajok rendelkezésére állnak: jelen iterációjuk a 100 x 100 mm-es formátum. Természetesen a tajvani multi is úgy érezte, hogy az RGB mániát a végsőkig ki kell tolni, ezért az NXG251R hátoldalán megtalálhatók a vonatkozó LED-ek, melyeket a gyártó Mystic Light szoftverével kommandírozhatunk.


[+]

A cég egyelőre még nem örvendeztetett meg bennünket az ajánlott fogyasztói ár felfedésével, aminek hiányában nehéz megjósolni, hogy sikeres lesz-e az újdonság. Mi nagyjából 500 dollár körüli összegre tippelünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés