Hirdetés

Fehér, 12V-2x6 csatolós Montech tápok, évtizedes jótállással

A Seasonic Prime belsővel érkező megoldások 750-ről indulva 1200 wattig merészkednek.

Hirdetés

A Montech bejelentette legfrissebb, Titan szériába tartozó tápegységeinek debütálását, amelyek 80 Plus Platinum, Cybenetics Platinum, illetve Cybenetics Lambda A+ minősítéseket kaptak, és 750, 850, 1000, valamint 1200 wattos változatokban készülnek. A típus közeledtét először még 2023-ban hozták szóba, aztán az idei Computexen már látható volt a továbbfejlesztett verzió, és most eljött a pillanat a kosárba tételre is.


[+]

A Titan PLA névre keresztelt, teljesen moduláris újdonságok természetesen eleget tesznek az ATX 3.1-es szabványnak, és japán kondenzátorokkal szerelt elektronikájukat OPP, OVP, UVP, SCP, OCP, továbbá OTP védelmekkel látták el. A hűtésről egy 135 mm-es, folyadékcsapágyas ventilátor gondoskodik, ami 20 százalékos terhelésig támogatja a félpasszív működést. A hajlékony kábelezés vezetékeit egyesével harisnyázták, és a brosúra szerint a végeredmény 39 százalékkal puhább és 0,6 mm-rel soványabb lett az átlagnál.


[+]

Az október 25-étől már megvásárolható státuszban lévő konstrukció termékoldalai egyelőre inaktívak (talán épp frissítik), így a 12 voltos ágakról vagy a csatlakozók pontos számáról nem tudunk biztosat – noha nincs okunk azt hinni hogy érdemben különbözik a Seasonic Prime sorozatú üdvöskéitől –, de a 10 éves garancia és a (nettó) 160, 180, 200, illetőleg 230 dolláros vételárak felől nincs kétség.

Előzmények

Hirdetés