Hirdetés

Modder-verseny lesz a hétvégén Budapesten

A korábban megtartott versenyeken résztvevők is jelentkezhettek gépeikkel, megkötés nélkül, előzsűrizést nem tartottak a rendezők, bárki - kivéve a korábbi versenyek nyerteseit - akinek "moddolt" a gépe felkerülhetett a rajtlistára. A nevezési határidőt is meghosszabították, még csütörtökig akár össze is állítható egy nyerő műalkotás.

A mod-tech Hall 3 rendezvény helyszíne a XI. kerületi Rubin Hotel (Dayka utca 3.) lesz. A bálterem 300 m2-en fogadja a látogatókat szombaton és vasárnap. A kiállítók termékei üvegvitrinekben kapnak helyet, de egyes termékeket a kihelyezett asztalokon is meg lehet tekinteni, hallgatni. Természetesen nevezésre szükség van, egy e-mail küldésével (info@radikalmod.hu) kell jelezni az indulási szándékot (a gép rövid leírásával, illetve olyan képekkel mellékelve, amelyeken jól látható a módosított, megépített számítógép).

A szakmai díjak értékelése a második versenyhez hasonlóan történik, a szempontok a következők:

  • 1: Hűtés
  • 2: Ötlet kívül
  • 3: Ötlet belül
  • 4: Kivitelezés minősége
  • 5: Praktikusság (kábelek elhelyezése, hardverelemek elhelyezése)
  • 6: Összhatás

A kiállításon a Senerit Hungary jóvoltából megtekinthetők lesznek az Antec, Compucase, számítógépházai, és kiegészítői. A látogatók Extra Glacialtech bemutatóra illetve egy új számítógépház márka bemutatására is számíthatnak a Senerit-től. Ott lesz a CO-RUN Computer a Gigabyte, BIOSTAR és Kingmax termékeivel, a Cédrus Kft. a Thermaltake és Soltek újdonságokkal, az Expert Computer a CoolerMaster, Corsair, DFI LanParty és Chaintech gyártmányokkal, a PostIT Kft. pedig az Innovatek vízhűtéseket és az Xmod modding kiegészítőit, a TTS Kft. Thermalright cpu hűtőket, Arctic Cooling VGA hűtőket, Papst, Panaflo, Sanyo, Denki és Delta ventilátorokat, továbbá a Kelly-Tech Chieftec házakat, Coolink tápokat és hűtőket, Kolink kiegészítőket állít ki. Láthatóak lesznek még a kiállításon a Revoltec modding termékei a MédiaPlanet jóvoltából. A szombati napon modding klubot is tartanak a kiállítás szervezői.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés