Mobilkommunikációs portált indít a PROHARDVER!

"Mobilaréna –Telekommunikáció Online" néven új mobilkommunikációs portált indított a Prohardver Kft., a népszerű PROHARDVER! és IT.news portálok kiadója.

A napi frissítésű weboldalt látogatók a mobil világ eseményeiről, fontosabb bejelentéseiről, új termékeiről tájékozódhatnak, valamint a rendszeres termékteszteknek, elemzéseknek köszönhetően felelős vásárlási döntéseket hozhatnak; ez utóbbira egyre nagyobb az igény a hazai felhasználók körében is. A hazai informatikai világ e speciális területén a Prohardver-portálok egyre inkább úttörő szerepet játszanak.

A Mobilaréna a harmadik portál a Prohardver portfoliójában a számítástechnikai témájú PROHARDVER! és az információtechnológiai irányultságú IT.news mellett. A kiadó nem titkolt célja, hogy a hasonló témájú szakportálok mezőnyében a Mobilaréna egy éven belül piacvezető pozíciót érjen el. A weboldal karrier mellékletét ugyanaz az ITjobs Kft. biztosítja, amely már az IT.news kapcsán is bizonyított.

A Prohardver-portfolió (PROHARDVER!, IT.news, Mobilaréna) a legnépszerűbb magyar internetes számítástechnikai-informatikai portálcsoport. A hétköznapi egyedi látogatók száma eléri a 30 000 főt*, az oldalletöltések száma túllépi a 400 000–et*. A weboldalak
fórumai egyben az ország legnépszerűbb szakfóruma, 36000 regisztrált taggal és 3,4 millió hozzászólással (* forrás: Medián Webaudit).

Azóta történt

Hirdetés