Mini-ITX-es DFI apróság

A DFI elsősorban a tuningra felkészített alaplapjairól ismert, ezúttal azonban egy pici, Mini-ITX-es modell érkezik. Az MI P55-T36 – mint a neve is mutatja – az Intel P55 chipsetjére építkezik. Az új modellt még nem jelentették be hivatalosan, de néhány fotó már nyilvánosságra került róla.


Forrás: Clunk.org.uk

Annyi bizonyos, hogy a vállalat LANParty szériájába fog tartozni, és kis mérete ellenére megpróbálták minél több jóval ellátni. Az MI P55-T36-ba Intel LGA1156-os foglalatú processzorok helyezhetők,  a grafikus kártyát a PCI Express x16 foglalatba helyezhetjük, a két memóriahely pedig DDR3 RAM-okat fogad. Az adattárolók a három SATA-300 portra köthetők, és természetesen RAID-ben is használhatók.


Forrás: Clunk.org.uk

Rendelkezik Clear CMOS gombbal is, egy LED-es kijelző pedig az esetleges hibák felderítésében segít. A hangok megszólaltatásáról a nyolccsatornás Realtek ALC 885 audiovezérlő gondoskodik. A hátlapi kivezetések között viszonylag sok csatlakozót találunk, az analóg és digitális hangkimenetek és -bemenetek mellett helyet kapott itt hat USB 2.0, egy eSATA és egy Gigabit Ethernet port is. A DFI MI P55-T36 pontos megjelenési idejéről és áráról egyelőre még nincs információ.


Forrás: Clunk.org.uk

  • Kapcsolódó cégek:
  • DFI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés