Új slim profilos klaviatúrákkal jelentkezett a Corsair

Természetesen mechanikus megoldásokról van szó, melyek a K70-es modellek családfáját erősítik.

Az amerikai gyártó rögtön két újoncot citált a rivaldafénybe, a 11,9 mm magas és rövid lenyomási távolságon operáló Cherry MX alacsony profilú RGB kapcsolóival szerelt K70 RGB MK.2 Low Profile-t és a K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire-t. Míg az előbbi variánsban a fent nevezett kapcsoló Red változata dolgozik, addig az utóbbiban a Corsair-exkluzív Speed variáció, 1,2, illetve 1 mm-en tanyázó aktuációs ponttal, a hozzájuk való, szintén alacsony profilú kupakokkal, amik a fényszóródást elősegítő dizájnt kapott kapcsolóházakkal karöltve igyekeznek még színvonalasabbá tenni a fényorgiát, mint eddig – amit persze gombonként címezhetünk, és az iCUE szoftver segítségével extenzív módon vezérelhetünk, keresztül-kasul az iCUE-kompatibilis eszközeink garmadáján.


[+]

A K70-es szálcsiszolt alumíniumkeretét az új módihoz konvertálták, így a tasztatúra magassága mindössze 29 mm-re sikeredett, ami pozitívan hathat az ízületeinkre, tekintve, hogy kezünk közelebb lesz a természetes pozíciójához, s ezáltal kevesebb terhelésnek tesszük ki a tenyerünket és csuklónkat.


[+]

A sallangok maradtak a régiben: a 8 MB fedélzeti memória, a dedikált multimédia vezérlők, a recézett alumínium hangerőtekerő és a lecsatlakoztatható csuklótámasz mellett találunk még egy USB 2.0 Type-A pass-through portot is a drágákon – a teljes NKRO már szinte említésre sem méltó, annyira alap dolognak számít.


[+]

A duó mindkét tagjához kapunk extra WASD, valamint QWERDF FPS- és MOBA kupakokat, amelyek egyéni textúrájukkal, formájukkal és színezésükkel próbálnak a játékos kedvű felhasználók kedvére pluszban rátenni egy lapáttal.

A Cherry MX Low Profile RGB Red és az exkluzív Low Profile Speed kapcsolók A Cherry MX Low Profile RGB Red és az exkluzív Low Profile Speed kapcsolók
A Cherry MX Low Profile RGB Red és az exkluzív Low Profile Speed kapcsolók [+]

Mindkét termékhez két év garancia jár, s 170 dollár leszurkolását követően már elérhetők a vállalat hivatalos viszonteladói és disztribúciós hálózatának gondozásában, de akár közvetlenül a Corsair saját webshopjában leadott megrendelés eredményeképp is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés