Mindenes az irodában

Hirdetés

A bizhub C200 a Konica Minolta új, belépőszintű színes multifunkciós készüléke, melyet kifejezetten kis és közepes irodák igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. Kiemelt paraméterei közé tartozik az alacsony energiafogyasztás, mely az Energy Star új normaszintje alatt helyezkedik el, ezzel pénzt takarít meg a felhasználóinak.


Konica Minolta bizhub C200

A bizhub C200 tulajdonságai közé tartozik a 20 lap/perces másolási és nyomtatási sebesség fekete-fehérben és színesben egyaránt, az e-mail címre történő szkennelés, továbbá az opciós analóg és fax funkciók. A másolás, történjen fekete-fehérben, színesben vagy éppen vegyes összeállításban, teljesen automatikus. A készülék képes kiválasztani a helyes papírtálcát és a papírméretet. Az Auto Colour Selection funkció főként a vegyes színes és fekete-fehér oldalak másolásánál bír nagy hasznossággal. Fejlett papírkezelési tulajdonságai révén a berendezés másolhat vagy nyomtathat akár kartonlapra (maximum 256 g/m2), borítékra vagy címkére is, A6-A3+ méretben. A multifunkciós készülék alap papírkapacitása 250 lap, ez maximálisan 3 darab 350 lapot fogadó tálcára bővíthető. A beépített Emperon nyomtatásvezérlőnek és a 10Base-T/100Base-TX hálózati kártyának köszönhetően a berendezés bárki számára elérhetővé teszi a hálózati színes nyomtatást. A készülék hálózati eszközként történő használata során nagy szereppel bír költségfigyelési és biztonságos dokumentumkezelési tulajdonsága. Az opciós biztonsági nyomtatás során a felhasználó csak a kezelőpanelen bevitt jelszó megadása után nyomtathatja ki titkos dokumentumait, így megakadályozható, hogy bizalmas információk illetéktelen kezekbe kerüljenek.

„Ezzel a kedvező árú, belépőszintű bizhub C200 berendezéssel valójában a kevesebb helyett többet adunk. Az alapfunkciókra koncentrálva a legjobbat nyújtjuk ügyfeleinknek: felhasználóbarát eszközt, kényelmet, egyszerű kezelhetőséget, folyamatos színes és fekete-fehér másolást/nyomtatást” – összegezte Karsten Wiebking, a Konica Minolta Business Solutions Europe termékmenedzsere.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés