Kata újít

A felhasználói igények figyelésének eredményeként a gyártó létrehozta az úgynevezett Lightweight Protection, azaz könnyű, de megfelelő védelmet nyújtó táskákat. Még idén három új termékcsaládot mutat be a Kata, melyek rendelkeznek majd az új technológiák mellett az előző táskageneráció jó tulajdonságaival is. Találkozhatunk majd acélvázas szivaccsal (Spine Guard), könnyű, ám mégis tartós anyagokkal, hálós Aeriform (RibStop) szivaccsal, valamint pókhálópántokkal (Spider Webbing).

A három új család elnevezése alábbiak szerint alakul:

  • D-Light: divatos és praktikus kollekció, amely könnyű, mégis tökéletes biztonságot nyújt fényképezőgépeinknek és fotós felszereléseinknek. Ez a csoport a hobbi szintű felhasználóknak ideális választás.
  • Pro-Light: a Kata sokrétű, profi kollekciójának neve. Azoknak, akik korábban a GDC és Pro Video termékcsaládot használták, ez a termékcsalád jelenthet optimális továbblépést. A Pr-Light termékek a legmagasabb védelmet nyújtják a bennük tárolt holmiknak.
  • Ultra-Light: kiemelkedő teljesítmény különleges alkalmazási területekre. Ennek a csoportnak a tagjai kompromisszumoktól mentesen nyújtják az alacsony tömeg és a maximális eszköz-védelem kombinációját.

Bővebb információval a Tripont Kft. hírlevele szolgál.

Előzmények

Hirdetés