Megjelenés előtt a VIA KT600

A tajvani VIA Technologies már a következő hónapban piacra dobja a KT600-as chipsetet! Ez a 400 MHz-es FSB támogatásában különbözik majd az alig pár napja bejelentett VIA KT400A-tól. Információinkat Michal Lisiecki, a VIA képviselője is megerősítette a hannoveri CeBIT 2003 kiállításon, személyesen.

A KT600-as megjelenése azt is jelenti, hogy igenis volt létjogosultságuk azoknak a nem hivatalos értesüléseknek, miszerint hónapokon belül, még az Athlon 64 előtt, megjelennek a 400 MHz-es FSB-s AMD processzorok -- bár a VIA képviselője szerint a chipsetet az AMD-től függetlenül piacra dobják, nem várnak a cégre, ha az mégis késik.

A VIA KT400A-ról annyit árult el a tajvani vállalat képviselője, hogy áprilisban a KT400A északi hídra és a VT8235 déli hídra épülő termékek mutatkoznak be, míg júniusban már a VT8237-es déli híddal kerülnek piacra az alaplapok. Az első KT400A-chipsetes "deszkákat" a Gigabyte és az EPoX fogja szállítani április végén, ám a CeBIT kiállításon majd minden gyártó standján megtalálhatóak voltak az erre a chipsetre épülő megoldások.

  • Kapcsolódó cégek:
  • VIA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés