Hirdetés

Még csendesebb ház az Antectől

Egy újabb házzal bővítette Sonata sorozatát az Antec. Az Elite elődjeinél halkabb működést ígér, emellett kiváló szellőzéssel is rendelkezik. A 48 x 20,5 x 44 cm méretű, 9,8 kg-os ház tápegység nélkül kerül forgalomba, belsejébe Mini-ITX, microATX és normál ATX méretű lapokat lehet szerelni.

Sonata Elite

A ház anyaga 0,8 mm vastagságú acélból készült, az oldallapokon és a tetején polikarbonát borítás is található, ami a működés keletkezett zajokat hivatott elnyelni. Összesen hét hely áll rendelkezésre a különböző meghajtók beszereléséhez. Ezek közül három külső, 5,25 hüvelykes, négy pedig belső, 90 fokban elforgatott 3,5 hüvelykes, utóbbiak a merevlemezek vibrációját elnyelő gumírozott rögzítést is kaptak.

A jobb oldali oldallapon két 120 mm-es ventilátor kaphat helyet, amelyek a merevlemezek hűvösen tartásáért felelősek. A hátlapon egy szintén 120 mm-es légkavaró található, amelynek fordulatszáma három fokozatban állítható. Kiegészítésül pedig a bővítőkártyák foglalata felett is helyet kapott egy hátrafelé fújó egység, ami azoknál a videokártyáknál lehet hasznos, amelyeken a hűtés nem távolítja el a házból a keletkezett hőt.

A porosodást megakadályozandó, mosható porszűrőkkel is felszerelték, de csomagolnak mellé bővítőkeretet is, melynek segítségével 3,5 hüvelykes egységeket lehet 5,25 hüvelykes helyre beszerelni. Az előlapon a bekapcsoló- és reset gomb mellett USB, eSATA port és HD audio kivezetések találhatók. Az Antec három év garanciát vállal a Sonata Elite-re, felhasználói árát pedig 119 dollárban szabta meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés