Hirdetés

2019. június 26., szerda

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » Ház/Táp rovat

Magas tápérték

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az OCZ bemutatta első tápegységeit.

Az elsősorban minőségi memóriamoduljairól ismert OCZ Technology kipróbálja magát a tápegységek piacán is. Az egyesült államokbeli cég PowerStream fantázianéven dobja piacra PSU-it, melyek kezdetben 420, 470 és 520 wattos névleges teljesítménnyel vásárolhatók meg. A krómozottnikkel-borítású tápok – melyek hűtőventilátora kellemes zöld fényt bocsát ki – jó néhány hasznos szolgáltatással rendelkeznek.

Így például ATX és BTX szabványú alaplapokkal egyaránt használhatóak (az eredetileg BTX-es alaplapi tápcsatlakozó egy átalakító segítségével köthető ATX-es lapokra) és Serial ATA- – valamint a PCI Express kártyákhoz szükséges 8 tűs – tápcsatlakozókkal is fel vannak szerelve. Lehetőséget adnak továbbá a három elsődleges feszültségkimenet (+5V, +12V, +3,3V) finom szabályozására. A pontos értékek beállításában – a hangológépekhez hasonló megoldásként – három led segíti a felhasználókat, melyek sárga és piros színekkel jelzik a névleges értékektől való eltérést, és zölden világítanak, ha a feszültség megfelelő a kimeneten.

A túlfeszültség- és rövidzárvédelemmel ellátott OCZ-tápegységek 60 százalékos terhelés mellett 23 dBA zajjal működnek. A gyártó 3 év teljes körű és 2 további év korlátozott garanciát vállal az egységekre, melyek fogyasztói ára egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.