Online költhetünk pénzt az LG okostévéin

Az LG és a Paymentwall közös rendszere 140 különféle fizetős megoldást támogat.

Az LG bejelentette, hogy 2016 október 4-től elérhető a Paymentwallal közösen fejlesztett rendszere, amelynek segítségével az alkalmazásfejlesztők olyan fizetős alkalmazásokat írhatnak az LG webOS operációs rendszereit futtató televíziókra, amik a világ több mint 200 országában, több mint 140 különböző online fizetési megoldást támogatnak.


[+]

A két cég együttműködése révén a végfelhasználók az LG okostévés platformján keresztül könnyebben hozzáférhetnek a fizetős alkalmazásokhoz, filmekhez, játékokhoz, és számos más szolgáltatáshoz. Azzal, hogy a Paymentwall-lal való együttműködésnek köszönhetően még több piacon érhető el az LG webOS online fizetési megoldás, a nézők globálisan a fizetős tartalmak még nagyobb palettájáról választhatnak az alkalmazásbolton keresztül. A két vállalat együttműködése révén a fogyasztók az LG intuitív webOS okostévés platformján keresztül könnyebben hozzáférhetnek a fizetős alkalmazásokhoz, filmekhez, játékokhoz, és számos más szolgáltatáshoz.

A webOS rendszer tévék tulajdonosainak elég egyszerűen rákattintani a Buy Now gombra, majd beírni a hitel- vagy betéti kártyájuk számát, és máris szórhatják a pénzt anélkül, hogy minden egyes alkalommal külön be kellene jelentkezniük. Ez nem minden, hiszen a rendszer az asztali számítógépen, laptopon, tableten vagy más mobil eszközökön keresztül történő fizetést is támogatja, mégpedig QR-kódok illetve más biztonságos hitelesítési protokollok használatával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés