Dupla dokkolós audioeszköz LG módra

Bár dokkolóval ellátott otthoni használatra szánt zenedobozból óriási a kínálat, ezek többnyire csak az Apple-féle iPodok és iPhone-ok kezelésére képesek. Ritka az, amelyik tabletet is fogad, az meg pláne, amelyik az andoridos eszközökkel is boldogul.

LG ND5520
LG ND5520

Az LG viszont most hazánkban is piacra dobja az ND5520 típusjelzésű termékét, ami pont ilyen. Ennek különlegessége, hogy két dokkoló modult helyeztek el rajta, de a Bluetooth Streaming funkciónak köszönhetően akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is eljuttathatóak rá zeneszámok a kompatibilis eszközökről. Persze külső háttértárról is képes zenét lejátszani, 3,5 mm-es jack dugó bemenettel/kimenettel (portable-in) pedig egyéb eszközök is csatlakoztathatóak az ND5520-hoz.

A termék rendelkezik beépített órával, így ébresztésre, riasztásra is beprogramozható, az integrált FM tunernek köszönhetően pedig rádiózni is lehet a segítségével. A beépített mélynyomóval rendelkező sztereó modell maximális kimeneti teljesítménye 30 watt. A Red Dot formatervezési díjjal jutalmazott készülék 45 000 forintos áron kerül a boltokba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés