2019. július 17., szerda

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » Monitor rovat

Megérkeztek az LG nagy, hajlítható OLED kijelzői

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az LG Open Frame készülékek minden korábbinál karcsúbb oszlopokra is feltekerhetők, továbbá könnyen telepíthetők.

Az LG hazai képviselete bejelentette, hogy végre itthon is megkezdik a vállalat hajlítható üzleti kijelzőinek forgalmazását. Ezekből az Open Frame fantázianevű termékekből építettek idén a nagy kiállításokon (CES, ISE, IFA) egy komoly méretű, kanyont idéző installációt, szóval jelenleg e modellek képviselik a koreai konszern kínálatában az egyik csúcsot a professzionális megjelenítők szegmensében.

LG Open Frame
LG Open Frame [+]

A vállalat azt állítja, hogy a korábbi ívelt, de nem hajlítható kereskedelmi kijelzőkkel ellentétben az LG új készülékei teljes mértékben a felhasználási környezethez illeszthetők. Mivel alkalmasak arra, hogy szokatlan formákat alkossanak belőlük, ideális választást jelentenek a belsőépítészek, lakberendezők és enteriőrtervezők számára. A művészek már elkezdték felfedezni a kijelzőkben rejlő végtelen lehetőségeket, hiszen az olyan ötletek is könnyen megvalósíthatók a hajlítható képernyőkkel, mint amilyen pl. egy hullám formájú kijelzőn megjelenített tengerparti képsorozat, informatív képekből összeállított alagút vagy a nézőt U-alakban körbeölelő panoráma. A kijelzőgörbület alakíthatósága a formatervezési lehetőségeken túl gyakorlati előnyöket is kínál. A készülékek kisebb terekben is jól használhatók: a panel legrövidebb lehetséges sugara lehetővé teszi, hogy a kijelzőket minden korábbinál karcsúbb oszlopokon alkalmazzák. Az eszközök könnyűek, gyorsan és egyszerűen telepíthetők, ami kifejezetten hasznos a rendezvényhelyszíneken, illetve az eszközök bérbe adása esetén.

Az Open Frame kijelzők egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy jól igazíthatók a különféle igényekhez, mindig újabb felhasználási lehetőséget kínálva. A felhasználók nem csak beállíthatják a panel görbületét, de meg is változtathatják azt a következő installációhoz. Ugyanaz a kijelző számos enteriőrhöz illeszthető, így a tervezőknek nem kell a már berögzült sémák szerint gondolkodniuk, mégis többször, több helyszínen használhatnak egy-egy készüléket. A kijelző opcionális görbületkalibrátorával a készülék gyorsan, helyben átalakítható homorú vagy domború, ívelt megjelenítővé.

Az árazás e termék esetében kicsit komplikált, mint ahogyan azt a hazai képviselettől megtudtuk: külön panelekből, egyéni konzultáció után állítanak össze teljesen egyedi kijelzőfalakat, így átlagárat sajnos nem tudunk mondani. Az összköltség ráadásul a felület méretétől és az installálás költségeitől is függ. Tehát az LG itt egyedi csomagokat kínál, és egyeztetés nyomán segít megvalósítani a kreatív koncepciókat.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.