Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Jött ki frissítés, 05.50.40. Valakinek esetleg tapasztalat?
-
titta73
tag
válasz
bigwhite #183 üzenetére
Plexen sose akadozik annak ellenére hogy én se használok IPv6-ot. Csak a sima megosztásos gyári lejátszója vacakol, igaz én QNAP-ot használok, de valszeg egykutya. Van még egy nagy előnye a Plex-nek: ha több tv-d is van, akkor ha a nappaliban nézek valami filmet, ami nem annyira gyerkőc kompatibilis, ha hazaérnek és nézném tovább, átmegyek a másik szobába, és onnan folytatom, ahol abbahagytam. Nagyon szeretem.
-
bigwhite
csendes tag
válasz
Protezis #182 üzenetére
Én sem használok IPV6-ot, csak defaultban be volt kapcsolva a TV egy al-al menüjében és eszembe nem jutott volna, hogy ez miatt akadozik.
És én is felinstalláltam a Synology-ra a Plexet, arról fut minden, de csak azért mert máshogy nem működik. Ellenben nekem semmi bajom a sambán tallózgatással, a Popcorn úgy működik és nekem tetszik, hogy miután pl. megnéztem egy filmet le tudom törölni, meg ilyenek. Én meg pont a Plex-szel kínlódást nem értem. -
Protezis
őstag
válasz
bigwhite #181 üzenetére
"Úgy látszik én vagyok az egyetlen a Föld nevű bolygón, aki letorrentezett 2160p HDR filmeket NAS-rol, szoftveres DLNA szerverrel streamelek." - nem csak te vagy, de én pl. alapból nem használok IPv6-ot. Plexet használok, sambán tallózgatni TV-n már nem túl menő 2021-ben.
-
bigwhite
csendes tag
NAS-ról LAN-on streamelt nagy bitrátájú videók akadozására a megoldás az, hogy a a beállítások - összes beállítás - ethernet beállításokban az IPV6-ot kikapcsolod.
Azonnal tökéletes lesz.
Persze erre si magamtól kellett rájönnöm, se a magyar, se az international LG support nem tudott rá megoldást. Sőt, azt sem értették igazán, hogy mit akarok, mi a bajom.
Úgy látszik én vagyok az egyetlen a Föld nevű bolygón, aki letorrentezett 2160p HDR filmeket NAS-rol, szoftveres DLNA szerverrel streamelek.
AMitől nekem is feláll a hátamon a szőr, de a nyűves LG WebOS nem képes a NAS-on lévő samba megosztásokba belelátni, mint a Samsung androidos okostévé oprendszere. -
bakosarpi
tag
Szia! Az alap garancia, 2 év. Ha, nem rendelkezel valami oknál fogva az 5 éves kiterjesztett garanciával, csak az alap 2 évessel, akkor is kicserélik 3 éves koráig gond nélkül. Nem tudom, miért égett be, csak tévézésre használjuk, nem is igazán lehetett kivenni, pontosan mi is történt a képernyővel. Középen elmentek a színek egy nagy körbe, meg alsó részén hosszban. A szaki sem igazán találkozott ilyesmivel, mivel nagyon ritka is az ilyen jellegű gond. Annyit mondott még, manuálisan nem kell pixelt frissíteni, max évente egyszer, mert automatikusan csinálja magának, csak nem szabad áramtalanítani, ha nem muszáj. Üdv!
-
titta73
tag
válasz
bakosarpi #177 üzenetére
Szia, megkérdezhetem hogy mit csináltál vele hogy beégett? Sok játék? Nálunk leginkább a kölkök néznek rajta meséket, ott ugyi kint a csatorna logo-ja, de nem tapasztaltam még beégést, igaz csak 2,5 éves a készülék. Ha 5 éves a kiterjesztett gari, akkor miért csak 3 éves koráig cserélik a kijelzőt?
Bocs a sok kérdésért, csak kíváncsi természet vagyok. -
bakosarpi
tag
Sziasztok! Sajnos durván beégett a kijelzőm, de mivel benne vagyok az 5 éves gondoskodásba, simán gond nélkül cserélték, nagyon profin garanciába. Ami egyébként 700euro+áfa lett volna, így van egy legújabb fejlesztésű kijelzőm. Amúgy akinek beég, de lejár az alap garanciája, annak is kicserélik, ha nem több mint 3 éves a készülék. Nem is vitték sehová a kijelzőt, kiszállt a szervizes, és 20 perc alatt megvolt! Üdv!
-
Trol
tag
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy a mély hangoknál ( általában 100-120 Hz) a tv hátulján bal alul lévő kis gömb körül rezonál a burkolat, de annyira hogy egy normál film nézése közben is zavaró, effektek él folyamatos a zizegés. Tapasztalt valaki hasonlót, van valami itthoni megoldás rá vagy szerviz? Köszi!
-
BodyGekko
tag
Sziasztok!
Van arra valami megoldás, hogy a google assistantot életre lehessen kelteni itthon? Esetleg valakinek sikerült már és megosztaná hogyan? -
Trolee
aktív tag
Hello!
Kapam egy ilyen TV-t, nagyon jó, egy-két dologban segítséget kérnék.
1. miért lehet az hogy audio kábelen Hi-Fi-re dugva késik a hang? Ezt lehet állítani?
2. Full HD-s Laptop képét megosztva Sceen Share-el, minden oldalt több centis fekete sáv van a Tv-n, nem töli ki a teljes képet, ez lehet állítani?Köszi a segíséget.
-
bkiky01
senior tag
Az éppen játszott videónál pl. stream-nél meg tudom nézni a videó felbontását, minőségét?
-
bkiky01
senior tag
Én pendrive-on frissítettem.
-
BodyGekko
tag
SW File (Version 05.10.40). Na végre. Itt a válasz a kérdésemre. Új hivatalos firmware.
-
bkiky01
senior tag
Nekem is végre megjött ma a kütyü, remélem azért annyira nem "döglött" a fórum..
Én egyenlőre nem állítottam semmit..Eco módra lőtte be magát.. Érdemes vele játszani, ennél is szebb lesz a kép? 2017-es Led Lg modellt váltott le egyenlőre csak "hüledezik" a család, hogy végre nincs felhősödés.. -
BodyGekko
tag
Döglött ez a fórum! Mindenki felteszi a kérdéseit, de választ senki nem kap hetek óta!
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek van bármi esély arra, hogy megkapja az adott modell az AirPlay2 támogatást? -
BodyGekko
tag
Sziasztok!
Mi a jelenlegi legújabb firmware? Az lg oldaláról levették a 05.10.35-t, visszarakták a 05.10.25-t. Az orosz oldalon viszont megjelent tesztre a 05.10.40. Teljes a káosz -
-oli-
aktív tag
Sziasztok! Volt valakinek garanciális problémája? 1 hetes a B65, filmnézés közben kikapcsolt, bekapcsoláskor 'kattog', szaggatott vékony lila csík a képernyő bal oldalán...áramtalanítás megvolt...
Jól esett így vasárnap este...
Euronics-ban vettem
-
BodyGekko
tag
Sziasztok!
Van arra valami megoldás, hogy a google assistantot életre lehessen kelteni itthon? Esetleg valakinek sikerült már és megosztaná hogyan? -
Asztee
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudom mi lehet a TV-mmel (lg oled55b8pla) ,de tegnap óta nem játszik le semmilyen videót.
Először a Youtube-nál tűnt fel ,de azt hittem ,hogy net probléma azután probáltam a Dolby app-ot és ott se indult a video ,azután jött az itthoni NAS-om dlna-val és ott sincs siker, azután probáltam PLEX-en keresztül is ,de szintén csak "homokóra" és végül a TV belső memóriájában lévő demo videó következett ,de még azt se vitte.Mi lehet ennek az oka ,ill. mi lehet rá a megoldás ???
Köszi. -
Konzolos játékra alkalmas ez a TV?
-
b.kov
senior tag
válasz
Protezis #147 üzenetére
Szia,
Csak érdeklődésképpen: Mire nem elég a 250Mbps net egy TV-n?
Én mindenféle állítgatás nélkül, 500-as Telekom nettel használom kábelen (gyári router). Igazából meg sem néztem, mennyi megy a TV-re belőle.Eddig nem tapasztaltam problémát, 4K HDR/DV stream is jön mindenféle késlekedés nélkül.
-
Protezis
őstag
Rengeteget szívtam a hálózat miatt. Néhány észrevétel, hátha jól jön másnak:
- A hálózati csatlakozása 100mbit-es. Baromi gáz.
- A wifije 5Ghz-en nem szereti a 100 feletti csatornákat. 2-3 Mbit-re lassul. DFS-sel ez még izgalmasabb, mert egyszer jó, egyszer nem. Fix 36-os csatornával hozza a 250 Mbit-et (300-as nettel).Szeretem ezt a Tv-t, de néha majdnem belebasztam már a távirányítót. Routert is feleslegesen vettem.
-
poli27
veterán
ebbe is 100 megás a hálókari, mint a b7v be?...
-
Locutus
veterán
válasz
nyuszi123456 #141 üzenetére
Most ez hogy is jött ide? Mi köze ennek az OLED-hez?
-
nyuszi123456
aktív tag
Összevetve azzal, hogy LCD Samsungok is borzasztó sötéten jelentették meg a feketét már 5 évvel ezelőtt is, de sajnos rosszul, kontraszthiányosan (pl. fekete ruhás néger arca sem látszott) - és ezzel nem lehetett mit kezdeni -, hát nem tudom. Egyelőre még nem ugrom a témára.
-
Locutus
veterán
válasz
szasanyi #139 üzenetére
A TV adók megjelenítése pont ugyanolyan szép, vagy ugyanolyan fos, mint 50GT60-as plazmámon.
Tehát ami jó forrás, az jó, ami meg szar, az szar is marad. Nincs itt semmi látványos különbség. (értékelhető) 4K tartalom meg nincs, abban max a windows desktopot, meg némelyik játékot tudom nézni.
A mozgásmegjelenítése minimálisan de rosszabb a plazmánál. Ez észrevehető, főleg eleinte. De ott a BFI. A legtöbb mezei mozgóképes tartalomnál ez nem jelent különösebb hátrányt. -
szasanyi
félisten
Tévézésre használja vki ezt a típust? Érdekelne a kábeltévé adások minősége (nem set top box használatával!) Sajnos semmilyen teszt nem foglalkozik a tévék tévéadás vételi és megjelenítési minőségével de fontos, mert ~75%-ban tévézésre lenne használva, és csak a maradék hányadban filmekhez. Gondolom a 4K/HDR tartalmak megjelenítse kitűnő, de milyen az 1080p-s tartalmak esetén?
Esetleg van-e olyan aki huzamosabb idő óta (több hónap), napi több órában használ ilyen készüléket? Tapasztalat (előny/hátrány) miatt érdekelne. -
bakosarpi
tag
válasz
nyuszi123456 #137 üzenetére
Teljesen fekete, legalábbis én nem vettem észre megvilágítást! Üdv!
-
Protezis
őstag
válasz
bigwhite #128 üzenetére
Tegyél fel Plex-et a NAS-ra, a TV-re van kliens hozzá. Nálam prímán viszi a 4k HDR videókat (transcoding nélkül).
Egyébként én is szívtam: előtte MiBox 3-at használtam Kodi-val, de a 4k-val már néha meggyűlt a baja. Csak emiatt álltam át Plex-re, eddig meg vagyok elégedve.
-
fecoka-1
újonc
A teszt végén közölt beállítások legfőbb hibája, hogy sehol nem olvasható vajon melyik képüzemmódban kell alkalmazni ezen értékeket!
Sajnos teljesen más lesz a végeredmény az ISF szakértői világos, megint más az ISF szakértői sötét és ugyancsak más a szinház képmódban!
A teszt értékei kiindulási alapnak jók de a 80-as OLED fényerő brutálisan sok! (a 19 meg nagyon kevés!)B8 esetén számomra a legjobb beállítás:
Képmód...........Szinház
Oledfény...................35
Kontraszt..................85
Fényerő....................50
Élesség....................10
Szinmélység.............50
Árnyalat.....................0
Szinskála............széles
Gamma...................1,9
Szinhőmérséklet....meleg2
Piros..........................25
Zöld.......................... -2
Kék........................... -3Energiatakarékos mód.........KI
Kényelmes mód szemnek....KI -
CienPo
csendes tag
Van aki esetleg xbox one x-el kipróbálta vagy használja? Leírná a tapasztalatokat?
-
titta73
tag
válasz
bigwhite #128 üzenetére
Szia, nekem QNAP a nas, igaz egy elég alap 2 éves cucc, de megy róla a lejátszás. Egy film akadozott néha, a gyerkőcöknek egy mese, de a SOLO-t a DIE HARD-ot simán lejátszotta akadások nélkül.
Amikor akadt, akkor meg szerintem azért, mert közben épp tolta felfelé is az adatot és nem csak a tv-nek.Más:
A kép nekem is tetszik, régebben egy PANA plasma volt, azt imádtam és a mai napig jól szolgál párom édesanyjánál, aztán egy LG lcd, ott nagyon fájt a háttérvilágítás felhősödése homogén részeknél, pedig nem alapmodell. Konkrétan látni lehetett hol vannak a ledek. Szóval ez szebb, meg 4K, meg a 65" is jól mutat, de érdemes jó minőségű anyaggal etetni, mert sima SD forrásnál elég vacak a kép.
A HDR meg eléggé kétoldalú, van amivel jól mutat, de pl. a gyerkőcök meséinél már túlságosan merserkélt az eredmény szerintem.
Bár sokat még nem játszottam a beállításokkal, a hétvégén majd megnézem a tesztben ajánlottal, lehet segít egy kicsit.Üdv.
titta
-
Landro
tag
Csak érdekességképpen írom be, hogy a Telekomnál 389 840 Ft, ha van valamilyen előfizetésed náluk, akár kamatmentes részletre.
[link] -
nyuszi123456
aktív tag
válasz
bigwhite #126 üzenetére
Hát igen. Akinek szeme, látja, hogy televízióban csak
Sony Bravia
LG
Philipslétezik.
Ez három lelkiismeretesen adja ki a készülékeket. A minőségi elvárásokhoz színvonalas technológiát társít. Ezért rendszeresen a legjobbak.
/A samsung rámehet az OLED-es hazudozásaira. Megérdemli, hogy lebukjon. A birtokában van jó technológia, mégis ki sorolja tablettől notebookon át tévéig./
-
b.kov
senior tag
válasz
bigwhite #128 üzenetére
Én nagyjából a NAS, illetve a pendrive között mozgok.
Egy Macbook Pro-t használok DLNA szervernek PLEX segítségével, TV-n pedig natív alkalmazásból nézem a filmeket. Nem annyira kényelmes, mint egy dedikált NAS, de a penrive-ot azért bőven lekörözi. A 4K tartalom megy szépen folyamatosan, HDR és felirat is működik.
-
bigwhite
csendes tag
A NAS-om támogatja, sajnos semmilyen hálózati megosztásba nem lát bele tévé. Kizárólag DLNA szerveren keresztül van kapcsolata a helyi hálózattal.
Viszont mivel sajnos tényleg nem egy 300ezer forintos QNAP NAS-om van, amiben 4 magos proci meg 4 giga ram van, a 4k-s tartalmakat nem tudja a rajta futó DLNA olyan sebességgel átkódolni, hogy az ne élvezhetetlenül szaggasson a tévén.
Pendrive-ról megy szépen, de nem fogom állandóan pendrive-ra másolgatni a tartalmakat, mielőtt megnézem, ha van egy kiépített gigabit hálózatom otthon egy NAS-szal.
Szóval ez az egy nagy hátránya van a készüléknek.És igen, ahogy mondtad, a Popcornom marad, az tudja ezt.
-
Locutus
veterán
válasz
bigwhite #126 üzenetére
Miért is kellene konzol ehhez? PC-t is rá lehet ám kötni...
A Samba sharek meg lehet hogy azért nem mennek, mert újabb eszközök elvileg már nem támogatják a régi smb1 protokollt, csak smb2 vagy 3-at. Lehet, hogy a NAS-od viszont még smb1-el működik. Amúgy valszeg így is úgy is rendes külső lejátszó kell.
-
bigwhite
csendes tag
Egy hete van meg.
- marha szép képe van
- a fekete részeken olyan fekete, mint kikapcsolt állapotban, még sötét szobában is
- HBO GO, Amazon Prime kliensek tökéletesen működnek innen Magyarországról
- YouTube kliens is hibátlanul adja vissza a 4k-s tartalmakat is
- input lagról nem tudok mit mondani, én nem konzolozok rajta, PC-n játszok
- zenehallgatásra nem használom, arra ott a Popcorn VTEN
- az egyetlen dolog, amivel nem vagyok elégedett, hogy a SAMBA share-eket nem látja, nekem is egy NAS-on van az összes cuccom, fel kellett rakni egy DLNA szervert a NAS-ra, azon keresztül pedig a nagy bitrátájú demo videokat 2-3 fps-sel (!!!), de a sima 4k filmeket is élvezhetetlenül akadozva játssza le, pedig gigabites itthon a hálózat, úgyhogy a Popcorn maradt
- a boltban ahol vettem, ki volt mellé állítva egy ugyancsak 55-ös Samsung QLED, annál sokkal szebb képe van, igazából úgy mentem be a boltba, hogy azt hozom el, de megláttam ezt, és kiköhögtem azt a kiló feláratHa valakinek lenne ötlete a Samba sahre-ek elérésére DLNA nélkül, mint egy médiabox, szívesen fogadom !!!
-
MrBazsi
senior tag
Köszi a tesztet! Pont a b8 és a c8 közt variálok.
1 hét és itt az 5 év gondoskodás újra, plussz lassan black friday, biztos ki lehet fogni ezt is és a C8at is olcsóbban mint most. 5év garival azért időtálló tv-nek tűnik ez is, bár a c8 méginkább -
Interceptor
addikt
24 ms az nagyon jó, csak olvastam futólag meg írták mások is, hogy nincs meg a valóságban. Lehet akkor téves.
(#123) csicso82: gyorsan olvastam félreértettem sorry. Amúgy egyetértek mindennel. Amúgy számít az is, hogy világos napfényes szobában, vagy este sötétben nézed a filmet. Mindkét esetre más tech az ideális, amit eddig össze tudtam szedni mint infó. Összefüggések/ellentmondások leszűrése a lényeg, na meg a valós teszt.
-
Cs1csó
titán
válasz
Interceptor #119 üzenetére
"nekem neme esett le semmim" ezt nem értem, lehet arra gondolsz, hogy azt írtam mint egy ló álltam előtte itt arra utaltam, hogy tévézni ülve szoktam.
A legnagyobb gond hogy a DEMO anyagok túlszaturáltak mesterkéltek stb. amivel igazán meg lehet állapítani, hogy mit is tud egy olyan film pl. Gyűrűk Ura amit láttál már más tévén is és tudod mire számíthatsz. -
TCr
veterán
válasz
Interceptor #119 üzenetére
Ki írja azt, hogy a 24 ms az rossz???
-
Chaser
legenda
köszönjük, h eme felettébb fontos információt megosztottad a nagyérdeművel ( :
-
ZuluMASTER
csendes tag
Bocsi,nekem C8 van,nem B8
-
Cs1csó
titán
válasz
daneel_hu #116 üzenetére
Láttam már élőben és elképesztően érdekes látvány volt persze nem volt alkalmas arra hogy a ténylegesen képet kapjak arról mit tud:
- egy erősen neonnal felülről bevilágított boltban volt ez
- egy DEMO videó ment róla
- és mint egy ló álltam előtteSzámomra tényleges teszt:
- enyhén besötétített szoba
- egy igazi FILM nézése
- a tévével szemben egy kényelmes fotelből, kanapéról nézve -
Partizan182
senior tag
válasz
eszgabor #114 üzenetére
Histórikusan az Oled TV-k ezzel kicsit küzdöttek, nagyon sötét árnyalatok zajosak, blokkosak voltak. Pont emiatt amit írsz: a nulla és a "majdnem nulla de azért már áram" között relative hatalmas a különbség.
10 bites panel, digitalis jel, szal analóg sose lesz a végeredmény, mindig lesz "vonal" a 0 fekete és a 0.00001 nit szürke között. Viszont ez annyira sötét szürke, hogy szinte lehetetlen kivenni az átmenetet.
'17-re ez az egész near black kezelés sokat fejlődött (azóta meg méginkább), árnyék részletek sokkal jobbak, kevesebb a dither zaj a sötét részletekben, szép, stabil, részletes képet ad. A szupersötét részleteket egy hangyányit talán töri alapból, de ezen lehet segíteni kalibrálással.
-
daneel_hu
addikt
válasz
eszgabor #114 üzenetére
Alapvetően nehéz elképzelni, de összességében elmondható, hogy a sötét színek nagyon-nagyon élénkek is tudnak lenni. Tehát nemcsak a valós fekete miatt előnyös egy OLED tévé, hanem a sötét tartományokban borzasztó jó a színvisszaadása. (ez igaz egy kék, lila vagy barna színre is stb...)
Érdemes megnézni élőben, mert addig úgysem lehet elképzelni.
-
b.kov
senior tag
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, egyelőre még külső hangrendszer beszerzését sem tervezem. Zenét hallgatni valóban gyenge, de nekem pl Netflixhez, meg HBO-hoz egyelőre tökéletesen elég.
-
eszgabor
aktív tag
Egy ilyen OLED tv hogyan működik?
Oké, hogy a fekete esetén teljesen fekete a képpont és a fehérnél van egy maximális fényereje, így végtelen a kontraszt, de a full fekete (kikapcsolt) állapot után mi következik?
Van egy lépcső és rögtön egy sötétebb szürke képpont lesz, amikor bekapcsolja az elektronika a pixelt, vagy úgy működik kvázi mint egy analóg, vagyis a pixel el tud indulni egy nullától alig különböző árammal (?) is?
Vagy van egy "begyújtási" áram, ami alatt nem működik?
Tehát egy sötét szürkéből átmenet a feketébe "analóg"? Vagy lesz egy vonal, ahol egyszercsak megszűnik a megjelenített tartalom, mert már túl sötét a tartalom ahhoz, hogy meg tudja jeleníteni?
Köszi előre is! -
junior19
senior tag
válasz
hypno skate #108 üzenetére
Minden csak viszonyítás kérdése. Én a kalibrált értékekről írtam, a szabvány 6504K határozz meg. Ettől a 6400 melegebb, a fotózásnál használatos 5500K-hoz képest hidegebb. De a pc monitoroknál elterjedt 9300K az még hidegebb.
-
fairi
őstag
"Egyébként is, OLED-nél minek "kell" ilyen alacsonyra csökkenteni a fényerőt?"
Oled egyik jellegzetessége. 100%-os értéknél max fényerő csak 150 cd/m2 lehet. persze ha csak a kijelző felénél kell nagy fényerő akkor dupla ennyi ez az érték. 700 cd érték max 10% lehet.
ha nem akarod hogy az ABL villogtassa nonstop a kijelzőt akkor alacsonyra nyomod a fényerőt.
SDR-nél esetek nagy részében ez az ABL nem fog gondot okozni, ritka hogy a kijelző több mint 50% nagy fényerő kelljen. persze hirtelen napos tengerpart akkor szép fényerő feleződés, és a színek is lehet picit megviseli.
Automatic Brightness Limiter (ABL)
-
DJK111
csendes tag
válasz
junior19 #100 üzenetére
Egy THX paneles Panasonic plazmáról váltottam. Ott THX üzemmódban nagyon jó volt a színhelyesség. Az évek során egyszer sem nyúltam a képbeállításokhoz, annyira rendben volt.
A szobámat elég sötétnek mondanám és ennek ellenére még a plazmához képest is baromi sötét az Rtingses beállítás.
-
Ez már végre egy elviselhető ár. De lesz ez még olcsóbb is.
-
TCr
veterán
Nem akarom elhinni, hogy olyan ordenáré különbség legyen két ugyanazon típusú tévé között, hogy amíg egyik "nézhető", addig a másikon részletek vesznek a túl sötét beállítás miatt.
Félre ne érts, nem a szavad vonom kétségbe és még véletlenül sem kötözködök, csak valami nem kerek.Egyébként is, OLED-nél minek "kell" ilyen alacsonyra csökkenteni a fényerőt?
LCD-nél még megértem (felhősödés, bevilágítás minimalizálása), de OLED-nél, ahol nincs háttérvilágítás és tökéletes a fekete, ott minek? -
junior19
senior tag
Ezek a kalibrált értékek a vicc kategóriába tartoznak, ráadásul ellentmondásokat is felfedezhetünk.
80-as Oledfény, kontraszt 86, és 120 nits a csúcs fehér. Akkor kb az a tévé ha a 200-at eléri, már jó.
Gyári beállításoknál 6400K színhőmérsékletet mér, ami melegnek számít. Erre még megemeli a pirosat 26-ra, ami még tovább csökkenti. Nem feltételezem azt sem, hogy nyomda hiba, s a - lemaradt a 26 elől, mert az meg már sok szerintem. Ezek az értékek biztosan rosszak, nem is csodálkozom, hogy pirosnak látod.
Pedig én is 100nits értéken nézem, s nekem bőven elég. Hacsak nem olyan lcd-ről jöttél, ami nagy fényerővel működött.
Az Oledfény változtatása nem változtat a képi paramétereken, persze értelmes határokat betartva, nem a végleteket feszegetve.
Ha neked túl sötét, én inkább a fekete szint rossz beállítására gyanakszom, vagy a skála alsó részén kevés fényerőt ad a kijelző, ott magas a gamma értéke. A plazmáknál már jó volt a 100-as érték, s ha az neked megfelelt, akkor itt is elégnek kellene lennie. -
-
törölt tag
Van szórás a készülékek közt, és az is előfordulhat, hogy azóta szoftveresen módosítottak a képmódokon, amivel megváltozott a színhű beállítás. Sajnálom, hogy nálad nem jók a beállítások. A legbiztosabb tényleg a műszeres kalibráció.
(#95) Cingáriusz: A B7/B8 kategóriája tavaly is akörül mozgott mint most. Amit annyiért láttál, az egy korábbi FHD modell lehetett, valószínű az A7. Ez a B7/B8 alatt van, és ahogy nézem, a katgória is megszűnik most, ahogy az A7 kifut.
(#98) TCr: Nálam a C8 szemre rendben van a RTINGS beállításaival, a kalibrált KS8000-hez hasonlítottam.
-
Ahhoz képest, hogy tavalyi év első felében láttam árukeresőn picivel 300ezer alatt is LG Oled tv-t, jól felment a belépő kategória ára (450)
-
PuMbA
titán
"Ott az oled fényt 19-es értékre határozták meg. Ez nevetségesen kevés, a kép totál sötét, ezáltal nézhetetlen lesz."
A 19-es érték totálisan sötét szobára vonatkozik
Otthoni használatkor ez sokszor ugye nem áll fent, tehát feljebb lehet állítani. Mozikban kicsit még ennél is sötétebb a kép egyébként.
-
DJK111
csendes tag
válasz
#72042496 #34 üzenetére
Nekem a tesztben szereplő TV-m van. Az itt közölt kalibrált beállításokkal túlságosan pirosba húz a kép, elég vicces már olvasva is a 26-os érték.
De továbbmegyek, az rtingsen közzététett értékek se nyújtanak megfelelő élményt. Ott az oled fényt 19-es értékre határozták meg. Ez nevetségesen kevés, a kép totál sötét, ezáltal nézhetetlen lesz.
Marad az egyéni műszeres kalibrálás, ami nem egyszerű vidéken, messze a fővárostól.
Bezzeg az előző TV-m egy THX Panasonic plazma, na ott nem volt szükség kalibrációra, csak ki kellett választani a THX cinema módot és remek színhelyességet kaptam.
-
Cs1csó
titán
válasz
CounterBoci #91 üzenetére
Mikor olvastam gondoltam őt ide írom - sőt ugyanígy ahogy te "pénztáros" de aztán csak legyintettem.
-
Kasya
nagyúr
Szuper. Kivancsi leszek ki lesz az elso a topikban, aki másodpercenkent keresi meg a tv arat
-
ZuluMASTER
csendes tag
Nem régen vettem,nagyon szeretem.
-
PuMbA
titán
válasz
#60061184 #84 üzenetére
Supported Resolutions részt keresd meg
-
kopi72
aktív tag
Szerintem meg a B7 a legolcsobb, nem a B8 (Eleg sokaig 399 volt az euronicsban, most raktak vissza az arat, gondolom keszulnek a BF-re)
-
válasz
FIREBLADE78 #82 üzenetére
Amire van pénzed.
Én biztosan egy C8-at vennék. Időtálló HW és a legújabb panel.Egyébként otthon egy 910 teljesít szolgálatot.
-
FIREBLADE78
addikt
Játékra melyik oled ajánlott? (Ps4, majd ps5)
-
törölt tag
"What can HDMI 2.1 do that HDMI 2.0b can’t?"
A linkelt cikk jó pontatlan. A fenti cím alatt említi a 4K@120-at, olyanokkal együtt mint az eARC és VRR, miközben ezek a HDMI 2.1 specifikációban lefektetett, de HDMI 2.0 alá is implementálható feature-ök. (Már most létezik eARC-képes tévé, a megfelelő erősítőkhöz pedig a közelmúltben jelentek meg az eARC-ot elhozó FW frissítések. A VRR pedig a Samsung tévékben és az XBOX-ban érhető el.)
Megnéztem, a Wikin levő táblázatban az szerepel, amiről én írtam. Nem látom, ez technikailag miért ne lenne lehetséges HDMI 2.0-n keresztül.
"mondjuk nem mintha bárkinek is szüksége lenne 4k 120hz-re"
Régi játékokkal pedig már a mostani VGA-k mellett is kihasználható lenne a támogatás. Nem feltétlenül kell fix 120 FPS-ben gondolkodni, de menjen 60 fölé, akár 120-ig. Látványos a különbség, és ne az interfész korlátozzon. A későbbiek kapcsán remélhetőleg a VRR is szó szerint képbe kerül majd.
De monitorként is használnak tévéket, desktopon pedig rögtön észrevenni a 120 Hz-et. Az RGB jel, ezért magasabb sávszélesség-igény miatt ez már elméletben is inkább a HDMI 2.1 territóriuma. Mindenestre látszik, hogy nem (lesz) egy hiábavaló fejlesztés ez.
-
Chaser
legenda
a tömegem 100kg, a súlyom attól függ a világ melyik részén vagyok
deazé' szép nagyra is nőttem, tényleg elvétve volt olyan mozi ahol kényelmesen elfértem, nem is vonz, csak "program" miatt megyek néha, tényleg néha
anno szentesen kidobták a régit, új lett, korszerű stb, el is fértem, igen ám, de a palfont valami olyan anyaggal vonták be, hogy erősen megvilágította a vászon, hatalmas moziélmény volt "világító" plafonnal az elején, jah meg is van, valami alu kazetták voltak, talán álmennyezethez v design, egyébként rendben lett volna -
Chaser
legenda
válasz
CptAdamica #72 üzenetére
ugye milyen jó a mozi
1-2 hely van ahol elférek a székben, nagyon jókat szoktam aludni ha véletlen elmegyek
-
Ijk
nagyúr
Még mindig nagyon drága. 350k lenne reális, de ez van ha csak lcd a konkurens és nincs más panel gyártó. Talán februárban el lehet majd csípni 400 körül, esetleg 380-ert. Persze ehhez erős forint sem ártana.
-
atok666
őstag
válasz
CptAdamica #67 üzenetére
Igazad van, tokugyanaz a ketto...
Atok
-
válasz
#72042496 #58 üzenetére
A HDMI 2.0 nem tud 120hz-t 4K-n. Ezt csak a 2.1 hozza el. Ezér volt felháborodás, hogy minek HFR support ha csatlakozóból viszont csak 2.0-t kaptak az idei modellek.[link]
Sajnos ez nem úgy skálázódik mint ahogy logikusan te leírod. (mondjuk nem mintha bárkinek is szüksége lenne 4k 120hz-re...
-
CptAdamica
veterán
Tesóm egy ilyet vett. Tényleg elég badass a képe, a fekete az tényleg fekete. Mellé egy 5.1 és már nem is kell moziba menni.
-
Tigerclaw
nagyúr
Vajon az smart tv funkció hardvere különbözik TV-nként az LG-nél? Tehát mondjuk egy belépő 4k-s TV és egy prémium OLED között vannak lépcsőfokok, vagy ugyanaz a CPU-GPU-memória kombó van mindegyikben ugyanazt az évet nézve?
Nekem tavalyi tévém van és ha elégedett is vagyok a smart funkciókkal, rossz látni, hogy már 1-2 weboldal is elfogyasztja a memóriáját és újra kell indítania a böngészőt. Vajon egy csúcs OLED TV is csak erre képes, vagy abban mondjuk több a RAM?
-
törölt tag
A B8 az idei modellek közül a legolcsóbb, de a címből ez tényleg nem derül ki.
(#65) Tigerclaw LG OLED-ek közt az előző években nem volt hardveres különbség, idén már van. A B8 egy gyengébb, Alpha 7 nevű processzort kapott, a C8, E8 és W8 pedig az erősebb Alpha 9-cel jön. Hogy RAM-mal hogy állnak és az LCD-kel mi a helyzet, azt nem tudom.
-
Cs1csó
titán
CSAK a miheztartás végett, ez a legolcsóbb OLED tévé: LG 55EG9A7V 320 ezer forint ingyenes szállítással.
Egy 450 ezres tévét legolcsóbbnak beállítani enyhe csúsztatás.
Igaz ez csak FHD, de a legolcsóbb 4K-s OLED tévé is csak 410 ezer forint.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Napfénysüti #55 üzenetére
Jók.
A sport 50-60 fps, ott már nem számít, hogy sample and hold technika.
Sőt... a sportra rá lehet tenni az interpolációt is, szerintem nem annyira zavaró. -
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem rossz készülék, bár túl olcsónak még ezt se mondanám de azért jó látni hogy mennek le az árak.
Sport közvetítésekre mennyire jók ezek az OLED TV-k? -
Chaser
legenda
"Háttérvilágítás nincs, mégsem egyenletes homogén képtartalom esetén a fényerősség. Mint ahogy az műszeres méréseinkből kiderült, az eltérés elérheti a 9 százalékot is az egyes képrészletek között, ám ez a mindennapi használat, filmezés, tévézés során nem tűnik fel egyáltalán, tehát felhősödéstől, foltosodástól nem kell tartani. Érdekes, hogy ez csak a képernyő bal alsó sarkában jelentkezett néhány zónában, mintha azon a részen nem lenne tökéletes az OLED panel. Hasonlót tapasztaltunk a Panasonic csúcs OLED készülékénél is egyébként, ami azt jelzi, hogy az OLED technológiának is van még hova fejlődni. Azt azért érdemes kiemelni, hogy ez az eltérés viszonylag kicsinek számít, és hogy a LED LCD modellek túlnyomó többsége ennél rosszabbul teljesít e téren."
még szerencse, h 55" 4k hdr lcd tv pöppet' olcsóbb mint ez, annyiért hadd férjen bele bevilágítás v ghost, kb mintha előnyként tüntetnéd fel ezt a dolgot
nem lehet egyébként szerelési hiba? valami nyomja azon a részen panelt esetleg, érdemes lenne másik készüléket is megnézni -
fairi
őstag
válasz
Depression #50 üzenetére
nem jöttem rá miről karattyolt nyuszi123456.
-
Locutus
veterán
válasz
nyuszi123456 #30 üzenetére
Az komoly. Az egy dolog, hogy sose volt a kezedben AMOLED-es Samsung telefon, se tablet, de... engem komolyan érdekel, hogy mit szívtál
-
törölt tag
válasz
DjFlanker #47 üzenetére
Most az "átlag nem engedheti meg magának" kör után jön az "ennyiért inkább vetítek" kör.
(#50) Depression: Persze, hogy nincs. De az a "Super AMOLED" poszt ettől függetlenül is totál WTF.
Egyébként épp ma jött hír a Samsung OLED-es törekvéseiről.
-
Hát ez minden csak nem olcsó... Ráadásul nagyon kicsi
-
fairi
őstag
válasz
"A tökéletesre sikerült Samsung S7, S8, S9 és Note kijelzők nem csupán Super AMOLED technológiájú kijelzők, mert a Super AMOLED nem technológia, hanem levédett márkajelzés, mely Edge-LED kijelzőt is jelenthet.
Ily módon ez a jól sikerült kijelző nincs beígérve más, nagyobb készülékeknél, csupán mert a Super AMOLED jelzés állna rajtuk."Maga az AMOLED egy technológia, ennek a rövidítése active-matrix organic light-emitting diode.
Ezek teljes értékű oled kijelzők.
Valami forrást mellékelhetnél, hogy plusz háttér világítást használnak, vagyis edge ledek növelnék a fényerőt.
Persze ez nem változtat a dolgon amoled bármiféle edge led nélkül is ad fényt ellentétben egy lcd-től..
-
sakal83
addikt
válasz
Depression #43 üzenetére
Mert nem. Es mert beeg
-
Depression
veterán
36 havi hitelre, egy két fővel kereső családnak ez is megoldható lenne, de valójában nem érdekes, mert nézz ki az ablakon, és számold meg, hogy hány 10milliós autó megy el 10 perc alatt. Ezek a tv-k tényleg nem a magyar szegény rétegnek szólnak, de egy diplomás német simán megkeresi ennek a többszörösét minden csalás nélkül. Miért ne lehetne egy PRO!!!hardver oldalon tesztelni egy ilyen eszközt anélkül, hogy valaki ne sírna, hogy nem engedheti meg magának egy összeszerelői állással?
-
joey04
titán
Na, alakulnak ezek az árak. És a lényeg, a képminőség, az jó már az "alsó kategóriában" is. Mire behal a plazmám, nagyon jó áron tudok majd belépő oledet venni.
40: ok, szia. már megint politika. okádni lehet tőle. menj a politika topikba az aktuálpolitika maúgy is tiltott. neked ez a mániád, hogy mindenhova becsempészed ezt a fertőt.
-
-oli-
aktív tag
Pont egy éve vettem meg a B7-et kereken 600 ezer forintért. Sírjak az árról? Januárban már 500 volt - ennyit az év végi akciókról.
DE minden forintját megérte, imádom azóta is, hihetetlen élményt nyújt. 450 db babakék ezresét pedig AJÁNDÉK (
)
(Ja és nem lopom a pénzt)
-
azbest
félisten
Az itthon is igen népszerű appok is ott figyelnek a kínálatban, tehát nem hiányzik a Netflix, az HBO GO, az Amazon Prime, a Spotify, hogy tényleg csak a legfontosabbakat említsük, és természetesen elindítható a YouTube, amely nagyon jól használható
Ezeknél van bennem némi kétely, hogy
- az amazon videó vajon a magyar fiókkal is működik-e. Persze lehet, hogy tévés appnál engedik az összes ország fiókját használni, már ha az app verzió ismeri azokat. De fire tv esetén az alexás változatok nem működnek másodrendű országok fiókjaival.
- a HBO GO itt a magyar/európai alkalmazást jelenti-e. Ez egyébként nem használható közvetlen hbo go regisztrációval, csak a szolgáltatón át kötött előfizetéses belépést támogatja. Persze esetenként ígérik a fejlesztését, de amilyen tempóban haladnak, lehet előbb válik a nap vörös óriássá és emészti el a földet. (Ahogy androidtv és xbox one esetén is haladnak) -
atok666
őstag
válasz
Depression #28 üzenetére
A kontrasztarany akkor is vegtelen ezeknel a teveknel, ha a max fenyero 0.001 cd/m2 lenne...
Atok
-
törölt tag
válasz
toronyhaz #29 üzenetére
Igen, az egyes készülékek közt is van szórás. Egyedileg kell kalibrálni őket, ha igazán színhű képet szeretnél. Irányadó adatok viszont vannak a neten. Itt a PH! cikkben is találsz, de én az RTINGS beállításait szoktam linkelni.
Nekem az RTINGS bevált. Külön jó, hogy az isf és Game képmódra, SDR-re és HDR-re is kitér. Ezeket külön-külön be kell állítani (kalibrálni), ha használod őket.
(#28) Depression: A Samsung KS8000 (7000:1 körüli VA panel) volt az első HDR-képes tévém. Nem volt rossz rajta a HDR, de nem tartottam olyan túl nagy számnak se. A C8 viszont brutális HDR-ben, egy más világ ez a tévé. (A panel a B8-ban és C8-ban ugyanaz.)
-
hombre[EU]
veterán
Drinking game: minden Super Amolednél dobj be egy felest
-
d.tiborz
aktív tag
S@c@-nak üzenem:
1. Nem elképzelhetetlen, ahogy a 4 havi sem
2. Nem olvastál figyelmesen
3. SKH -
válasz
Lehet, hogy 0 a fekete fényerő, de ezt sajnos az oldal tesztjeiből nem tudhatjuk meg, mert ugyanúgy, lelkiismeretlenül oda írják a Samsunghoz is, hogy 0 a fekete fényerő, pedig az további megvilágítást kap oldalról vagy hátulról.
Csak úgy kiváncsiságból: melyik Samsung TV tesztnél írták a PH!-n oda, hogy 0 a fekete fényerő?
-
nyuszi123456
aktív tag
Lehet, hogy 0 a fekete fényerő, de ezt sajnos az oldal tesztjeiből nem tudhatjuk meg, mert ugyanúgy, lelkiismeretlenül oda írják a Samsunghoz is, hogy 0 a fekete fényerő, pedig az további megvilágítást kap oldalról vagy hátulról.
A Samsung kijelzők 7" felett soha, semmikor nem tudnak megjeleníteni fekete színt 0 fényerővel. Ez tudomásul kellene végre venni.
Már a tabletekkel elkezdődik a probléma.
Oldalsó fényforrással növelik a tabletek "Super AMOLED" jelentés nélküli márkajelzéssel ellátott kijelzőinek fényerejét. Ezek nem OLED kijelzők, hanem Edge-LED kijelzők. Azaz sima LED kijelzők plusz beépített fényforrás megvilágításával.
Ezért ezeknél a fekete fény értéke sohasem nulla. A Samsung QLED azt jelenti, hogy NEM OLED.
Átverés az AMOLED szó. Ha már üres márkanév, sokkal többet jelent a Bravia.
A tökéletesre sikerült Samsung S7, S8, S9 és Note kijelzők nem csupán Super AMOLED technológiájú kijelzők, mert a Super AMOLED nem technológia, hanem levédett márkajelzés, mely Edge-LED kijelzőt is jelenthet.
Ily módon ez a jól sikerült kijelző nincs beígérve más, nagyobb készülékeknél, csupán mert a Super AMOLED jelzés állna rajtuk.A Samsung Tabpro S Windows 10 notebook bevallottan világít a "Super AMOLED" kijelzőn plusz fényforrással, az összes "Super AMOLED" Samsung tablet pedig bevallatlanul. Megvenni nem érdemes.
Kíváncsi leszek az új Samsung Windows 10 notebookra. Sajnos a "Super AMOLED" jelzés semmilyen információértékkel nem bír. Szomorú, hogy egyes igénytelen tesztek lelkiismeretlenül beírják a hamis információt, hogy fekete fényerő: nulla. Abszolút nincs így, és reflektorszerűen világít a tesztelők arcába az igazság.
Létezik olyan IPS kijelző, amely jobb minőségű, és kevésbé világít, mint a "Super AMOLED".
Egyelőre olyan korban élünk, amikor már létezik egy remek technológia a fekete háttérfelületek meg nem világítására, mégis megpróbálják hülyére venni vevőt. Érdekes módon a tévék esetében nagyobb a felháborodás, mint a tabletek esetében (még mindig sokan lehetnek, akik fehér háttéren dolgozva rontják a szemüket.) A "Super AMOLED" tarthatatlan, semmitmondó jelzése után a valódi OLED tévék is csak bizonyos feltételek együttállása esetén mutatnak 0 fényerejű fekete szint.
Szerencsénk van a Samsung S7-8-9 és Note mobilokkal. De félmilliós-másfél milliós tévén előadni egy hasonló problémát elég durva. Mondjuk ott legalább előcsalható a valódi fekete, míg a Samsung tableteken és notebookon eleve képtelen rá a kijelző.
A minőségi IPS kijelző létezik, de csak drága notebookokon láttam ilyet. A notebookcheck.com oldal mérései szerint egy-egy modellnél fordul elő kitűnő minőség. A Microsoft Surface Pro eleve félprofi képszerkesztésre is alkalmas, kitűnő minőségű kijelzővel érkezik. Létezik még egyetlen HP Pavilion (tehát nem az összes HP Pavilion), egyetlen Toshiba, néhány Acer és pár Dell notebook kiváló minőségű IPS kijelzővel. -
toronyhaz
aktív tag
Sziasztok. Lehet nem is kellene kérdeznem mert már benne is lehet a válasz.
De gondolom minden kijelző más és más. Mármint ugyan azon a modellen belül is. Gondolok itt a kalibrálásra.
Tegyük fel megveszem ezt a tv-t és ezekre az értékekre állítom akkor az nekem nem lesz megfelelő? -
Depression
veterán
Ps4 topicban rengeteget olvastam, hogy a hdr lutri a tv-knél, és az olcsóbbakon rondább, mintha be sem lenne kapcsolva. Talán jó volna ezeket is tesztelni, és nem csak annyit írni, hogy a kontrasztarány jó lehet a számok alapján.
-
icp1970
senior tag
Köszi a tesztet.
-
törölt tag
Az se, sőt, egy olyan tévéről se tudok, amelyik képes erre.
Az LG OLED-ek 1080p@120-at fogadnak maximum, a Samsung Q9FN-ről tudom, hogy az 1440p@120-at is. Talán a Q900R. De szerintem az is megáll 1440p@120-nál.
(Ha valakiben felmerül, 4:2:2/4:2:0 chroma mellett elég lenne a HDMI 2.0 sávszélessége a 2160p@120-hoz.)
-
Locutus
veterán
Akkor ez a TV most végülis tud 4K 120Hz-es inputot hdmin, vagy nem?
-
MM-ben láttam kiállítva, gondolom demó tartalommal rendesen túlszaturált volt a képe, ettől függetlenül szép meg minden, de 200k felett nem szívesen nyitok rá a pénztárcámra TV kapcsán..
Megvárom a két ünnep közét, mert 2 éve akkor szórták a Tescoban pl az LG Tv-ket -20%-kal
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #11 üzenetére
Az előzőt módosítom annyival, hogy nézek 50/60 FPS anyagot, és a C8-on nincs velük gond. De a sport, főleg a gyors mozgású labda (korong) egy külön fűfaj ahogy látom a fórumokon, és én konkrétan ehhez nem tudok sajna hozzászólni.
-
...
(Nem vagyok szerkesztő!) -
atike
nagyúr
Nekem tetszik csak hát bár ez a legolcsóbb attól még túl drága számomra...
-
válasz
hombre[EU] #3 üzenetére
TV adásoknál szerintem jó a mozgás megjelenítés. Ugye ott 50fps van ami már folyamatos képet ad. Én teniszt szoktam nézni és elég háklis vagyok a labda mozgására de egyelőre minden igényemet kielégíti pedig előtte plazmát néztem ami legendásan jó volt a mozgásmegjelenítés területén. Egyedül a filmeknél lehet gond a gyors mozgásoknál de én nem vettem még észre zavaró hibát ha normális a forrás.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #3 üzenetére
Megszűntethető, de akkor szappanozni fog, illetve képhibák keletkeznek. Még a BFI lehet egy út, de a B8 nem tud ilyet. (A C8 meg számomra élvezhetetlenül vibrál úgy. Többi gyártót/típust nem tudom.)
A fenti 24p-re vonatkozik. A hoki fölött elsiklottam, az gondolom, 50 vagy 60 FPS. Azzal nem tudom, milyen, olyat nem nézek.
(#7) Cifu: A különböző képmódok melletti input lagot itt mérték. Jogos a komment, mert 4K-ban interpolációval nem 20 ms, hanem 90.
Nem tudom egyébként, milyen képmódosítókat kellett kikapcsolni a játékhoz. Játéknál kézenfekvő Game módba tenni a tévét, ami eleve tiltja ezeket.
-
Locutus
veterán
Input lagot csak én nem találtam a tesztben?
Ja megvan, az elején a táblázatban van elrejtve
-
hombre[EU]
veterán
A stutter vagy judder,nem tudom mi a pontos kifejezés, teljesen megszūntethetō a beállításokban vagy csak jobb lesz? Az egyik helyi bárban nekem is feltūnt az akadozás(?) hoki nézés közben.
-
Barret001
addikt
Jó hogy lehet ilyen olcsó TV-t venni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nálunk járt az 55 hüvelykes, 4K HDR támogatású, webOS 4.0 okostévérendszerrel ellátott LG OLED tévé.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest