Konica Minolta: új kompakt nyomdák érkeznek

A Konica Minolta a napokban bemutatta multifunkciós készülékekből álló bizhub családjának két új tagját. A bizhub 250 és bizhub 350 típusjelzésű készülékek elsősorban a modern irodák dokumentumkezelési igényei alapján jöttek létre, gyors, jó minőségű, mindemellett gazdaságos nyomtatást, illetve fürge dokumentumbeolvasást ígérnek, ráadásul a konkurens termékek némelyikéhez képest jóval kisebb helyigénnyel rendelkeznek.

A 25 lap/perces, illetve 35 lap/perces nyomtatási és másolási tempót kínáló bizhub 250 és bizhub 350 egyaránt a Konica Minolta által elsők között bevezetett polimerizált gömbszemcsés festékezőrendszerét alkalmazza, mely egyenletes, átlag feletti képminőséget eredményez, továbbá a 6,5 mikron méretű festékszemcsék viasztartalma miatt a mechanika kenése is részben megoldottá válik. A fekete-fehér nyomtatóegység 256 szürkeárnyalatban, 600x600 dpi-s felbontás mellett reprodukálja, A6-tól A3-as méretig a forrást, melyről a felhasználó beavatkozás nélkül 1200 nyomat, vagy kópia készíthető (ennyi ugyanis a kimeneti papírtálca kapacitása).

A bizhub 250 és 350 szkennerével akár többoldalas dokumentumok is beolvashatóvá válnak (az opciós duplex lapbehúzóval), a szkennelt anyag a hálózatba kötött számítógépekre továbbítható, vagy a megfelelő hálózati beállítások elvégzése után bárhová elküldhető e-mailben PDF vagy TIFF formátumban.

A Konica Minolta új multifunkciós egységeit 40 gigabájtos merevlemezes háttértárral szerelik, mindkét modell ismeri PCL5e/6 illetve PostScript 3 nyomtatási nyelveket, illetve mind a bizhub 250, mind a 350-es típus ellátható opciósan analóg faxmodullal, vagy a digitális faxüzeneteket a világ bármely pontjára egy helyi hívás áráért továbbító i-Fax (internet-Fax) modullal.

A két alapgép ára rendre 731 000, illetve 965 000 forint, forgalmi adó nélkül. A jótállás alapállapotban 1 év mindkét készülékre.

Azóta történt

Hirdetés