Kiszivárgott képek az ASRock B550AM Gaming alaplapról

Egyelőre még nem tudni, hogy az alaplap megvásárolható lesz-e, de a képek alapján bizonyos specifikációk biztosra vehetők.

Hirdetés

A Twitteren felbukkant néhány kép a hivatalosan még nem bejelentett ASRock B550AM Gaming alaplapról, mely az elsősorban OEM-eknek szánt B550A chipsetre épül és gyárilag támogatja az összes harmadik generációs Ryzen processzort.


[+]

Ahogy az a képeken is látszik, a tápellátáshoz szokásos módon egy 24 tűs ATX és egy 8 tűs EPS csatlakozó szükségeltetik, x16 méretű PCIe foglalatból pedig kettőt kapunk, egy negyedik generációs 16 csatornásat és egy valószínűleg korábbi verziójú x4-eset. Memóriából négy darab DDR4 modul beszerelésére lesz lehetőségünk dual-channel kiépítésben, míg adattárolóból maximum hat darab SATA 3 és egy M.2-22110 méretű PCIe 3.0 x4 csatolós példányt köthetünk a lapra.


[+]

Csatlakozókból egy Type-A és egy Type-C kialakítású USB 3.2 Gen2, négy USB 3.2 Gen1 Type-A, egy HDMI, egy Gigabit Ethernet és három jack áll rendelkezésünkre, melyeket két belső USB header egészít ki, továbbá a vezetékes hálózati csatlakozó mellett egy Wi-Fi modul is az alaplap része. Extrának számít még a négytűs RGB és a háromtűs ARGB csatlakozó, melyeknek köszönhetően az alaplapról is vezérelhetjük az arra alkalmas, fényforrásokkal ellátott komponenseinket.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a gyártó csak az OEM-eknek, vagy a végfelhasználóknak is piacra dobja-e a B550AM Gaming modellt, ebből kifolyólag pedig az árazással kapcsolatos információk sem ismertek.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés