Új, játékosokat célző márkát hozott létre a Kingston

A HyperX eladása utáni űrt a Kingston FURY fogja átvenni.

A Kingston nagyon sokáig a HyperX márkajelzés égisze alatt hozta forgalomba a játékosoknak szánt termékeit, de ezt februárban felvásárolta a HP.

Hirdetés

A vállalat most a HyperX pótlására bejelentette a Kingston FURY márkanevet, amelybe első körben játékosoknak szánt memóriák fognak kerülni. Maga a Fury név ismerős lehet, hiszen korábban a memóriáikhoz már használta a cég, de most konkrétan márkanévről van szó, nem csak egy szimpla jelzés lesz.

A gyártó három memóriacsaládot jelentett be Kingston FURY Impact, Kingston FURY Beast és Kingston FURY Renegade néven. Az első SO-DIMM formátumú DDR3-as vagy DDR4-es memóriákat fog kínálni, maximum 3,2 GHz-es effektív órajellel. A második már asztali gépekbe szánt, DIMM megoldásokat rejt, szintén DDR3 és DDR4 szabványra építve, de az effektív órajel elérheti a 3733 MHz-et is, továbbá opcionálisan megjelennek az RGB LED-ek. A leglényegesebb fejlesztés azonban a Kingston FURY Renegad, amelyen belül akár az effektív 5333 MHz-es DDR4 modulok is megtalálhatók lesznek, RGB-vel vagy anélkül.

A cég megjegyezte azt is, hogy a Kingston FURY márkanév később DDR5 szabványú memóriáknak is otthont ad majd, erre majd az év vége felé érdemes számítani.

Sajnos a megemlített szériák paraméterei sem ismertek, viszont a forgalmazásuk az esztendő második felében megkezdődik, tehát olyan sokáig nem lehet ezeket titkolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés