Két új projektor a Christie-től

Hirdetés

A Christie-ről köztudott, hogy az innovatív megjelenítő eszközök egyik élharcosa, ezért tőlük igazán nem meglepő a bejelentés, hogy hamarosan két új projektorral rukkolnak elő.

Christie WU420
Christie WU420

Az LWU420 egy 1920x1200 képpontos (WUXGA) maximális felbontású csoda, amely 4200 ANSI lumenes fényereje az otthoni, korrekt körülmények közötti használathoz még sok is. Ráadásul a kompakt kivitelnek köszönhetően hurcolászása sem okozhat különösebb problémát, így az otthoni mozizás rajongói éppúgy kedvüket lelhetik benne, mint az üzleti felhasználók.

Az LCD projektor maximális kontrasztaránya 1000:1, a lencséje pedig kétszeres nagyítást tesz lehetővé. A integrált elektronikának köszönhetően akár fejre vagy oldalra is állíthatjuk, úgy is hibátlan képet ad, bár ez a mai világban már nem olyan nagy durranás.

Christie W555
Christie W555

Hasonlóan jó tulajdonságokkal büszkélkedhet a gyártó másik új masinája, az LW555 típusjelzésű készülék. Az 5500 ANSI Lumenes fényereje tökéletesen alkalmatlan körülmények közötti használatra is ideálissá teszi. Be lehet így vetni világos irodákban, tárgyalókban. Otthonra annyira nem ajánlott, hiszen maximum 1280x800 képpont megjelenítésére képes.

Mindkét eszköz júliusban landol a boltok polcain, azonban a gyártó még nem árulta el, hogy mennyi pénztől szabadul meg az a vásárló, aki haza szeretné őket vinni.

Előzmények

Hirdetés