Hirdetés

Kensington USB 3.0 univerzális dokkolók otthonra és irodai környezetbe

A piacon már így is tisztességes a választék az USB 3.0 csatolós univerzális dokkolókból, most azonban a Kensington úgy döntött, két modellel tovább színesíti a kínálatot. Kettejük közül az egyszerűbb verzió a Home Dock (sd3000v), amit elsősorban otthoni felhasználásra ajánlanak. Az álló pozícióban magasodó eszköz első pillantásra leginkább egy modemre vagy más hálózati eszközre hasonlít, azonban jelen esetben azon van a hangsúly, hogy minél több eszközt rá tudjunk dugni, majd a laptophoz, esetleg asztali számítógéphez egyetlen kábellel csatlakozhatunk az összes helyhez kötött kiegészítőhöz.


[+]

Belsejében egy DisplayLink DL-3700 vezérlő munkálkodik, amely számos USB 2.0 és 3.0 portot, DVI/D-Sub videokimenetet, audioaljzatokat, és egy Gigabit Ethernetet képes kiszolgálni. Ennyi lehetőség táplálására az USB 3.0 szabvány a maga 900 mA-ével természetesen nem elégséges, ezért a dokkolóhoz külön adapter is dukál.

Ehhez képest az Office Dock (sd3500v) egy kategóriával magasabban helyezkedik el, mivel ebbe már egy DisplayLink DL-3900 kontrollert integráltak, amely például a bő egy hónappal ezelőtt bemutatott HP 3005pr dokkolóban is munkálkodott. Nevéből sejthető módon ezt a dobozt a gyártó irodai környezetben gondolja hasznosnak, Home Dock testvéréhez képest pedig mindössze egy HDMI videokimenettel nyújt többet, így kétmonitoros rendszerek meghajtására is képes.


[+]

A kategória többi termékéhez hasonlóan a Home Dock (sd3000v) és az Office Dock (sd3500v) sem olcsó, vételáruk rendre 169 és 199 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés