Hirdetés

Szuperlassításra képes JVC kamera emberi áron

A JVC bejelentette, hogy egy olyan új kamkorderrel lép piacra, amely lehetővé teszi szuperlassított felvételek elkészítését. Ez persze ma már nem bír akkora hírértékkel, az viszont igen, hogy a GC-P10 típusjelzésű terméket már 1700 dollárért meg lehet vásárolni, azaz a tévétársaságok, professzionális videós cégek mellett az átlagfelhasználók is megvehetik.

JVC GC-P10
JVC GC-P10 [+]

A modell másodpercenkénti 600 képkockás rögzítési sebességre képes, ami elegendő ahhoz, hogy a bikaerővel eldobott baseball labda minden egyes fordulatát kiélvezze a néző. Igaz, ilyenkor a felbontás mindössze 320x176 képpont, de ha valaki beéri 300 fps-sel, akkor ezt 640x360 képpontra húzhatja fel. Ezenkívül másodpercenkénti hatvan képkockával képes 35 Mbps bitrátájú Full HD felvételek készítésére és akár 12 megapixeles állóképek is lőhetőek vele.

JVC GC-P10
JVC GC-P10 [+]

A 1/2.3" típusú CMOS érzékelővel ellátott modell kezelését az előre programozott képmódok, illetve a háromhüvelykes, színes, 460 000 képpont megjelenítésére képes LCD kijelző könnyíti meg, sőt egy hagyományos keresőt is applikáltak rá. A viszonylag kicsi  (110 x 183 x 76 mm) kamera súlya 490 gramm. Akkumulátora két órányi folyamatos működésre elegendő energiával képes ellátni, és tíz perc alatt csurig tölti magát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés