Jön az Olympus Viewer 2

Hirdetés

A gyártó hamarosan bemutatja az Olympus Viewer 2 programot, amely a képek és videók válogatását illetve szerkesztését, valamint a RAW fájlok felhasználását teszi lehetővé. Az Olympus Master 2 és Olympus Studio 2 utódja a Művészi szűrők alkalmazásának lehetőségét nyújtja, valamint még jobb kompatibilitást biztosít az operációs rendszer felé. Az új program az E-System és PEN felhasználók számára 2010 május elejétől, ingyenesen tölthető majd le az Olympus weboldalairól.

Az Olympus Viewer 2 a képfeldolgozás és kezelés eszközeinek teljes skáláját kínálja. Az Olympus Studio 2-nél megismert kedvenc RAW feldolgozó funkciók – mint például a Light Box és az e-Portré – mellett a PEN használók számára a fényképezőgépükben elérhető Művészi szűrők alkalmazása is lehetővé válik RAW fájlok szerkesztéséhez. Az új program képszerkesztés, kiválasztás és RAW képfeldolgozás funkciói tökéletesen kiegészítik az E-PL1 modell megjelenésekor megismert [ib] fájlkezelő programot. Az új szoftver természetesen teljes mértékben kompatibilis a legújabb (Windows 7 és Mac OS X Snow Leopard) operációs rendszerekkel.

Előzmények

  • Olympus E-PL1 - a kistesó

    Végre Magyarországon is kapható az Olympus legújabb, legkisebb és legolcsóbb m4/3 váza, az E-PL1.

  • Olympus E-P2 röviden

    Nagyító alá vettük az Olympus E-P1 utódját, amely azonban nem lett annyira forradalmi, mint amennyire szerettük volna.

  • Olympus E-P1 - régi-új éra

    1959-ben egy legenda született. Most, ötven évvel később, a digitális érában a legenda újjászületik: íme az Olympus E-P1!

Hirdetés