Jön a 320 GB-os Caviar

Jelentősen csökkentett hőtermelést, ennek köszönhetően biztosabb üzemet kínál a Western Digital asztali rendszerekbe szánt merevlemezcsaládjának legújabb és egyben legnagyobb kapacitású tagja. A Caviar család legifjabb tagjának teljesítménye felülmúlja a korábbi modellekét, mindemellett a cég szerint az új merevlemez ugyanolyan csendes és megbízható, mint testvérei.


A 40, 80, 120, 160, 200 és 250 GB-os kapacitású, 2 és 8 MB gyorsítótárral szerelt, SATA és EIDE interfésszel készülő modellekkel egyaránt megjelenő széria 320 GB-os tagja 8 MB-os gyorsítótárral érkezik, és mindkét interfésztípussal hozzáférhető. A tárolt adatok biztonságáról a gyártó saját fejlesztésű Data LifeGuard technológiája gondoskodik, a Western Digital merevlemezekkel együttműködő Data LifeGuard Tools alkalmazácsomag pedig az eszközök installálását és állandó felügyeletét teszi egyszerűbbé.

A Western Digital 320 GB Caviar SE modell egy hónapon belül az üzletek polcaira kerülhet, a termék ára vélhetően 45 000 forint körül alakul (dobozos változat).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés