Hirdetés

Jó időzítésű memóriák Chaintech köntösben

Bemutatta legújabb, nagy teljesítményű DDR2 memóriamoduljait a PC-s komponensek széles választékát fejlesztő és gyártó Walton Chaintech. Az Apogee GT DDRII 800+ modulok szokás szerint elsősorban a céggel amúgy is szimpatizáló, játékokat futtató, illetve maximális teljesítményre vágyó felhasználók szívét fogják megdobogtatni.

Az újdonságok egyik legfőbb vonzereje, hogy az alapbeállítások szerint 800 MHz-es órajelen CL 4-4-4-12 időzítések mellett üzemelnek, 1,95 voltos működési feszültség mellett. A Chaintech a modulok kifejlesztésekor elsősorban azok igényeit tartotta szem előtt, akik nem riadnak vissza a kisebb-nagyobb mértékű tuningtól sem, így az Apogee GT DDRII 800+ memóriákat a korábbi modelleken látott, feketére eloxált alumínium hűtőborda védi a túlmelegedéstől.

Az Apogee GT DDRII 800+ modulok párban, 1 GB-os és 2 GB-os dual-channel kitben kerülnek forgalomba, ám mindezek előtt – a konkurensekhez hasonlóan – kiterjedt teszteknek vetik alá őket. A Chaintech legújabb termékeinek fogyasztói ára egyelőre ismeretlen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés