Ionmentes nettop az Acer kínálatában

Az Acer bejelentette legújabb nettop rendszerét, mely Veriton N260G névvel érkezik, és külső jellemvonásait a korábban bemutatott AspireRevo modelltől örökölte. Az SFF kialakítású gépezetet a színezésbeli eltérések mellett a vállalat teljesen „iontalanította”, így a gép belseje Intel platformra építkezik.

A 180 x 180 x 30 mm-es méretű ház egy 1,66 GHz-es órajelen működő, Atom N280 típusú processzort rejt, melyhez az Intel GN40 jelzésű lapkakészlete társul. A grafikus processzor szerepét a GMA X4500 nevű vezérlő tölti be, mely képes a HD videók gyorsítására, ám ezt a képességét csak Windows Vista alatt kamatoztathatja. A maximum 2 GB kapacitású rendszermemória szerepét DDR2 szabványú memóriamodul töltheti be, az adatok tárolásáért pedig egy 160 GB-os merevlemez felel.

A termékhez használt monitort a D-Sub vagy a HDMI kimenetre lehet kötni, míg a perifériák csatlakoztatására a PS/2 bemenet mellett hat darab USB interfész áll rendelkezésre, a vezetékes hálózati kommunikáció pedig a Gigabit Ethernet port segítségével lehetséges. A nettop még rendelkezik kártyaolvasóval is, továbbá igény esetén felszerelhető a megfelelő kialakítással rendelkező monitorok hátára.

Az Acer Veriton N260G előtelepített Windows XP vagy Vista Home Basic operációs rendszerrel vásárolható meg, az árazása pedig a paraméterektől függően 210 és 330 euró között alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés