Acer mini Ion alapokon

Hirdetés

Elsőként mutatott be az Acer az NVIDIA Ion platformjára alapozó SFF (Small Form Factor) PC-t, ami egyelőre a GeForce 9400-as chipsetre és az Intel Atom 230-as processzorára építkezik, de később várhatóan elérhető lesz kétmagos Atommal is. A fekete-fehér készülékház mindössze 180 x 180 x 30 mm méretű, belsejébe maximum 4 GB-nyi 800 MHz-es DDR2 memória és egy 250 GB-os merevlemez kerülhet.

Acer AspireRevo
Acer AspireRevo [+]

Az AspireRevo bővelkedik csatlakozókban is, hátlapján D-Sub, HDMI, Gigabit Ethernet és négy USB 2.0 port található. Az előlapon a bekapcsológomb, egy eSATA és további két USB 2.0, audiokimenet és mikrofonbemenet, valamint egy kártyaolvasó is van. Az aprócska nettop – az integrált, DirectX 10 kompatibilis grafikus processzornak köszönhetően – képes lejátszani az akár 1080p felbontású videofájlokat is, emellett elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy némi kompromisszum árán a játékokkal is megbirkózzon.


[+]

Az Acer a Microsoft Windows Vista Basic vagy Home Premium változataival hozza majd forgalomba az AspireRevo-t, de Windows 7-tel is elérhető lesz – amint az megjelenik.  A várható árakról egyelőre meglehetősen kevés információ került ki, egyes források szerint 300 dollár körüli áron lesz kapható. A megjelenésének pontos idejét sem döntötte még el az Acer, nem hivatalos értesülések szerint leghamarabb a második negyedév végére várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés