Küszöbön vannak az új NUC-ok

A következő időszakban érkező modellek a Kaby Lake és az Apollo Lake lapkákra épülnek.

Az Intel jellemzően készít új NUC-okat az új platformokra, így az már most világos, hogy a Kaby Lake és az Apollo Lake megoldások sem kerülik el ezt a sorsot. A pontos adatok azonban máig ismeretlenek voltak, de a FanlessTech jóvoltából kikerült két kép, amelyek a Baby Canyon és az Arches Canyon kódnevű NUC fejlesztéseket prezentálják. Előbbi a Kaby Lake, míg utóbbi az Apollo Lake processzorra építenek, illetve mindkét alapmodellből többféle változat lesz az igények minél szélesebb lefedése érdekében.

Arches Canyon és Baby Canyon NUC Arches Canyon és Baby Canyon NUC
Arches Canyon és Baby Canyon NUC (forrás: FanlessTech) [+]

A pontos paramétereket a fenti két kép mindkét NUC esetében részletezi, így ezeket nem írnánk le külön, viszont kiemelendő, hogy végre HDMI 2.0-s interfész kerül a Baby Canyon kódnevű termékekre, ami sokak számára fontos tényező.

Mivel egyelőre nincs szó hivatalos bejelentésről, csak amolyan szivárgásról, így a NUC-okba kerülő processzorok pontos paraméterei ismeretlenek. Mindenesetre jelenleg úgy néz ki, hogy az Arches Canyon kódnevű modell érkezik hamarabb, méghozzá valamikor az év vége felé. A Baby Canyon kódnevű NUC-okra idén felesleges várni, mivel ezek a következő esztendő első negyedévében kerülhetnek forgalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés