Két új játékra koncentrál a friss Arc meghajtó

A 30.0.101.3268-as verziójú csomag a hibajavításoktól is szó szerint kipukkad.

Az Intel elérhetővé tette a 30.0.101.3268-as verziójú, béta besorolású Arc drivercsomagot, amely az Alder Lake-H és -P kódnevű lapkák IGP-it, illetve az Arc A350M, A370M, A550M, A770M, illetve A380 jelzésű mobil és asztali GPU-kat támogatja. Az eszközillesztő új profilokat kínál a Saints Row és a Madden NFL 23 című játékokhoz, amelyek az Arc sorozatú GPU-khoz vannak kalibrálva. Ezen túlmenően a Marvel’s Spider-Man (DirectX 12) friss profilja a korábbinál nagyobb teljesítményt biztosít.

A meghajtóprogram hibajavításokkal is szolgál, többek között megszűnnek a Battlefield 2042 (DirectX 12) és a Halo Infinite (DirectX 12) nevű alkotások grafikai hibái, illetve megjavul az Shadow of the Tomb Raider (DirectX 12), a Stray (DirectX 11) és a Horizon Zero Dawn (DirectX 12) címek stabilitása. Mindezek mellett a Windows Update szolgáltatás többet nem fogja frissíteni egy régebbi csomagra a már telepített új meghajtót.

A fentieken túl az Intel frissítette az Arc Control szoftvert is. Ez még nincs teljesen beágyazva a meghajtóba, tehát egyfajta külön csomagként működik, aminek a legfőbb oka jelenleg az, hogy az Arc Control egyelőre borzasztóan sok problémával küzd. A jó hír, hogy ezeket a vállalat nagy erőkkel elkezdte felszámolni, a mostani szoftververzió összesen 29 hibát orvosolt. Fontos még megjegyezni, hogy az Arc Control alapkövetelménye lett a .Net Core 3.1.28-as csomag, amit az alábbi oldalon lehet elérni.

Az Intel új, Arc Graphics DCH, azaz modern besorolású drivercsomagja a 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszerre az előbbi linken érhető el, és természetesen a dokumentáció sem maradt le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés