Játékbeli hibákat orvosol az új Arc meghajtó

A 30.0.101.3276-os verziójú csomag az Arc Control legfrissebb verzióját is a csomagon belül kínálja fel.

Hirdetés

Az Intel elérhetővé tette a 30.0.101.3276-os verziójú, béta besorolású Arc drivercsomagot, amely az Alder Lake-H és -P kódnevű lapkák IGP-it, illetve az Arc A350M, A370M, A550M, A770M, illetve A380 jelzésű mobil és asztali GPU-kat támogatja. Az eszközillesztő fő újítása, hogy tartalmazza az Arc Control legfrissebb, 4741-es kiadását, ami a telepítés menetének egyszerűsítésére szolgál, és ez a szoftververzió számos hibajavítást is eszközöl.

Természetesen a meghajtóprogramon belül is több probléma került felszámolásra, többek között sikerült orvosolni a Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint (DirectX 11), a Marvel’s Spider-Man (DirectX 12) és a Saint’s Row (DirectX 12) grafikai hibáit, illetve az utóbbi cím esetében, valamint a  Gears 5 (DirectX 12) kapcsán a stabilitási gondokat is felszámolta a cég. Ezeken túlmenően a harmadik féltől származó kameraapplikációkban esetlegesen előforduló videohibáktól sem kell mostantól tartani, ha a felhasználó egy előre felvett videót játszik le teljes képernyős módban.

Az Intel új, Arc Graphics DCH, azaz modern besorolású drivercsomagja a 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszerre az előbbi linken érhető el, és természetesen a dokumentáció sem maradt le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés