IFA 2024: Teljes sötétben is színesen lát a Reolink új kamerája

A cég Altas PT Ultra akkumulátoros működést, 360 fokos lefedettséget és 4K-s felvételt is kínál.

Hirdetés

Két új termékkel találkoztunk a Reolinknél, köztük a cég kameráinak új csúcsát képviselő Altas PT Ultrával. Ez egy 360 fokos lefedettséget biztosító, PT-s eszköz, mely 8 Mpixeles érzékelőjével 4K-s felvételt, 20 000 mAh-s akkumulátorával pedig napi 12 órás felvételi idővel számolva 8 napos üzemidőt kínál. Ez természetesen korlátlanul kinyújtható külső áramforrás biztosításával, ami nemcsak töltőadapter lehet, hanem a gyártónál elérhető napelem is. Az élőben azért egyáltalán nem aprócska Altas PT Ultra a fentieken kívül még teljesen színes éjszakai felvételt is kínál: szemben a legtöbb ilyen termék kínálta fekete fehérrel, itt az 1/1.8”-es szenzor, F1.0 apertúra és a cég ColorX technológiájának köszönhetően 0 lux mellett is színesben rögzít a rendszer.


[+]

Az Altas PT Ultra mellett láthattuk még a vezeték nélkül (Wi-Fi-n keresztül) csatlakozó Video Doorbell új generációját is, de ennek hivatalos bemutatására kicsit még várni kell, így pontos specifikációit nem árulták még el, de az előd 5 Mpixeles érzékelővel 2.5K-s felbontást kínál és csomagfelismerés funkcióval is rendelkezik.


[+]

Sajnos mindkét termék kapcsán megjegyeznénk, hogy a gyártó akkumulátoros termékeinél megszokott módon a Reolink saját felhő alapú szolgáltatásához csatlakoznak, és ugyan Alexával, Google Home-mal integrálhatók, direktben, például Home Assistanton keresztül nem érjük el őket.

Előzmények

Hirdetés