Hirdetés

CES 2020: automatizált beltéri üvegház várható az LG-től

A gyártó újdonsága kifejezetten kezdők számára készült, és megjelenésében tökéletesen illeszkedik egy mai modern konyhába.

Az LG nemrég kiadott sajtóközleménye egy igen érdekes termékről szól, melyet a januári CES kiállításon láthat először a nagyközönség. Az újdonság leginkább egy ablakokkal ellátott szekrényre hasonlít, mely a konyhában kaphat helyet (például a hűtőszekrény mellett), és leginkább egy beltéri, automatizált üvegházként lehet leírni.

Ez a szekrény olyanok számára készült, akiknek egyre fontosabb szempont, hogy milyen alapanyagokból készül a vacsorájuk és szívesen termesztenének otthon növényeket, de vagy a körülmények nem teszik lehetővé a kísérletezést, vagy egyáltalán nem is szeretnének ilyesmivel foglalkozni. A gyártó 20 különböző ültetvénycsomagot fog kínálni kezdésként, melyek magukba foglalják a vetőmagot és a műtrágyát, amit aztán ebbe a szekrénybe kell behelyezni, és a rendszer automatikusan a zöldségek (bazsalikom, saláta, cikória, stb.) növekedéséhez szükséges legideálisabb körülményeket biztosítja, amit a hőmérséklet napszaknak megfelelő állítgatásával, a szellőzés és a beépített LED lámpák szabályzásával és az öntözőrendszer működtetésével igyekszik elérni.


[+]

A kis házi kertészünk emellett figyel az algásodás és a kellemetlen szagok megelőzésére, a folyamatról pedig a növekedésfigyelő mobil alkalmazás rendszeresen tájékoztat minket, ráadásul okos tippekkel segít majd a betakarításban is.


[+]

A szekrényben összesen 24 csomag elhelyezésére van hely, további információk – például a berendezés és a magok ára - azonban csak a CES-en kerülnek nyilvánosságra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés