Hozzáértő felhasználóknak ad egy értékes játékszert az új Intel driver

A 21.20.16.4627-es verziójú eszközillesztő a korábbi béta kiadást hibajavításait is tartalmazza.

Az Intel elérhetővé tette a 21.20.16.4627-es verziójú drivercsomagot. Ez a meghajtó 64 bites Windows 10, és 8.1, valamint 32 és 64 bites Windows 7 operációs rendszerre telepíthető, de csak Kaby Lake és Skylake lapkákkal lett tesztelve, és hivatalosan ezeket is támogatja. Az előbbi lapka esetében csak a Windows 10 támogatott.

Az új meghajtó természetesen tartalmazza a HDMI-hez használható audio-, valamint a Turbo Boost modullal kiegészített HD Graphics drivert, a Media SDK futtatási környezetet, illetve az OpenCL és Vulkan eszközillesztőt.

A friss Intel eszközillesztő a korábbi béta kiadás összes javítását tartalmazza, és ezek mellé engedi a harmadik féltől származó, EDID beállításokat módosító programok használatát, de ezt az Intel csak azoknak a felhasználóknak ajánlja, akik értik is a dolgukat és tudják mit csinálnak.

Az Intel új HD Graphics drivercsomagjának manuálisan telepíthető verziói Windows 7, 8.1 és 10 operációs rendszerre az előbbi linken érhetők el, és természetesen a dokumentáció sem maradt le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés