Hordozhatóságra koncentrál a Cougar Puri

Már a Cougarnál tett computexes látogatásunk alkalmával is nagyon megtetszett nekünk a viszonylag visszafogott dizájnú és RGB helyett monokróm háttérvilágítással rendelkező Puri billentyűzet, és numerikus résszel nem rendelkező testvére, a Puri TKL. A cégnél akkor még nem tudták megmondani, hogy mikor tervezik a piacra lépést, de most már tudjuk, hogy októberben várható ez, amikor is a Puri 80, a Puri TKL pedig 70 dolláros ajánlott áron megjelenhet a boltokban.


[+]

Ami közös a két eszközben, az a Cherry MX Red kapcsolók, a gombonként egyedileg szabályozható világítás, az NKRO, illetve a hordozhatóságot segítő megoldások. Ez utóbbiak alatt az eltávolítható USB kábel, illetve a mágnesesen csatlakozó burkolat értendő. Az említett USB kábel egyébként szövettel burkolt és 1,8 méter hosszú, a háttérvilágítás színe pedig fehér.


[+]

Dimenzióikat illetően a Puri 460 x 150 x 40 mm-es és 1,4 kg tömegű, míg a TKL verzió 370 x 150 x 40 mm-es, és 1,2 kg-os. A teljes értékű változat előnye még, hogy dedikált multimédiás vezérlőgombokat kapott, míg a kisebbik modellnél ezek a funkcióbillentyűkre kerültek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés