A Hisense Európába is elhozta új QLED tévéjét

Az A7G forgalmazását Nagy-Britanniában már meg is kezdték.

Hirdetés

A Hisense évek óta keményen küzd azért, hogy meghódítsa az európai piacot. E folyamat részeként bejelentették, hogy Ausztrália után briteknél is elkezdik árulni a vállalat új QLED televízióját. Ez az A7G, amely a középkategóriás modellek táborát erősíti, és a hírek szerint hamarosan más európai országokban is a boltokba küldhetik.

A termék ugyan kvantumpontos QLED LCD képalkotási technológiára épül, de nem kapta meg a cég egyedi, ULED készülékekben megismert háttérvilágítási eljárását. Emellett a képfrissítési rátája csak 60 Hz, amellyel elmarad a jelenlegi csúcstelevíziók 120 Hz-es értékétől. Ugyanakkor a tervezők ellátták a vállalat saját okostévé rendszerével, amelyen keresztül rengeteg hasznos internetes applikáció érhető el közvetlenül, továbbá négymagos NovaTek NT72671D processzor és 2 GB RAM került bele, vagyis a játékkonzolok kiváltására biztos nem alkalmas sajnos.

A 4K felbontású készülékből nem hiányzik a Hisense felskálázási eljárása sem, és a tv támogatja a nagy dinamikatartományú tartalmak (köztük a Dolby Vision szabvány) megjelenítését is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés