Hirdetés

Tagan tápegységek már Magyarországon is

A németországi székhelyű, tápegységek gyártására szakosodott Tagan nem tekint vissza túl hosszú múltra; a cég webhelyén fellelhető információk alapján a vállalatot nem egészen egy éve alapította néhány, a világ különböző tájairól összesereglett mérnök és technikus. A fejlesztőket egy cél vezérelte; olyan tápegységeket alkotni, amelyek mindenféle sallang és felesleges csicsa nélkül, biztos áramszolgáltatást nyújtanak a PC érzékeny alkatrészeinek.


A Tagan tápegységek doboza...


A Tagan tápegységek kínálata jelenleg öt modellből áll, melyek névleges teljesítménye 330 és 480 W között alakul. A család összes modellje ATX12V v1.3, EPS12V és BTX kompatibilis, aktív PFC-s egység, és mindegyiket felszerelték a „Tagan Silence Control Technology” névvel ellátott ventilátorszabályzó rendszerrel, mely a tápegységekben található két, egymással párhuzamosan elhelyezkedő 8x8 centiméteres ventilátor fordulatszámát – akár egymástól függetlenül – állítja, terheléstől függően. A tápegységek feketére festett borításukkal szolid eleganciát sugallanak, a lassan természetesnek tekinthető, kábelekre húzott „harisnya” ezúttal viszont elmarad; a Tagan gyártmányoknál alkalmazott fonott kábelkötegek azonban így is ritkán látott megoldásnak számítanak. A kábelek közül kettőnek a végén található egy-egy SATA tápcsatlakozó, a 480 W-os csúcsmodell további SATA csatlakozókkal és egy videokártyák táplálására szolgáló plusz vezetékkel is el van látva.


...és a doboz tartalma


A tápegységek 330, 380, 420, 420 (x-eye) és 480 wattos változatban vásárolhatóak meg, rendre 13 900, 18 900, 22 900 (a fényekkel díszített x-eye változat is ennyibe kerül), illetve 26 900 forint + áfás kiskereskedelmi áron, a garancia mindegyik modellre három év.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tagan

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés