Hirdetés

Inteles tuningcsomagot kínál a Gigabyte

A vállalat válogatott Core i9-9900K CPU-t kínál a legdrágább Z390-es alaplapja mellé.

Hirdetés

A Gigabyte bejelentette, hogy a legdrágább Z390-es alaplapja, vagyis a Z390 Aorus Extreme Waterforce mostantól nem csak önmagában vásárolható meg. Persze a 999 dolláros ár azért eleve elég riasztó, noha biztos, hogy nem mindennapi termékről van szó, hiszen gyárilag fel van szerelve rá a vízhűtő, az RGB LED-eket pedig már meg sem említjük.



[+]

A gyártó szerint azonban a felhasználók érdeklődnének egy még drágább csomag iránt is, ugyanis 1599 dollárért cserébe az említett alaplapba alapból beszerelnek egy Core i9-9900K CPU-t. Ráadásul ez egy válogatott példány, vagyis a vállalat mérnökei minden egyes eladott konfigurációt tesztelnek, hogy a magok biztosan elérjék az 5,1 GHz-es órajelet. Erre vonatkozóan lesz is a BIOS-ban egy előre paraméterezett beállítás, amit persze nem kötelező használni, természetesen maga a processzor működhet gyári állapotban is.

A csomag egyébként a két termék árát külön vizsgálva még hízelgő is 1599 dollárért, ami csak pár tíz dolláros ráfizetés, de ezért cserében válogatott processzor jár, és ez már nem mindegy, pláne azoknak a potenciális vásárlóknak, akik eleve ebben a nagyon drága alaplapban gondolkodnak.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés