Hirdetés

A GeForce GTX 980-on jöhet az új MSI TwinFrozr V hűtő?

Az MSI az idei Computexen mutatta meg elsőként a Gaming sorozatba tartozó, felsőkategóriás VGA-kra szánt TwinForzr hűtési megoldás legújabb generációját, ám ha hinni lehet a pletykáknak, illetve az internetre kikerült renderelt fotónak, akkor a végleges megoldást jelentősen áttervezték.


[+]

Úgy tűnik, a TwinFrozr V alapját az öt darab 8 milliméter vastag hővezető cső és a két részre osztott alumínium bordák adják, amire két ventilátor kerül. Egyelőre ez utóbbi méretével kapcsolatban csak találgatni lehet, de 100 milliméter átmérőjű megoldásokra van kilátás, amelyek a hírek szerint megkapják új, de már ismert RADAX lapátkialakítást, így előreláthatólag jobb légszállítás és halkabb üzem lesz a végeredmény.

A források azt valószínűsítik, hogy a CGI-n látható kártya a két SLI híd opció és a szintén dupla 6 tűs PCIe tápcsatlakozó révén minden bizonnyal a hamarosan debütáló NVIDIA GeForce GTX 980 VGA, bár nem elképzelhetetlen, hogy a fenti rajz nem több egy puszta renderelt képnél. Az viszont könnyen meglehet, hogy a TwinFrozr V hűtés valóban az új kártyával együtt debütál a hónap második felében.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés