Hirdetés

Ismeretlenek csatázhatnak az új GeForce driverrel

A WHQL minősítésű, 388.71-es meghajtó a CUDA 9.1-et is beépítette.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 388.71-es meghajtót, amely a PlayerUnknown's Battlegrounds című játék végleges verziójához kínál friss profilt, emellett új SLI profilt kapott a Warframe, továbbá a CUDA 9.1 támogatása is elérhetővé vált.

Hirdetés

A meghajtó pár hibát is javít, aminek hála a Titan V VGA-k nem lesznek instabilak a Blu-ray lemezek lejátszása során, a Windows betöltése nem eredményez csíkokat a képernyőn, illetve normálisan jelennek majd meg a YouTube videók teljes képernyős módban, valamint ezek megállítása a notebookokon nem okozhat többet képi hibákat. Mindezek mellett a GeForce GTX 1080-as GPU-val szerelt notebookoknál az eszközillesztő mostantól biztosan felismeri a hardvert.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Előzmények

Hirdetés