Hirdetés

G-Sync szervizt kínálnak az NVIDIA partnerei

Az NVIDIA G-Sync technológiájának alapjairól még októberben írtunk, míg a G-Sync modul megjelenésével több információ is befutott. Lényeges problémát jelent azonban, hogy ma még nincs olyan monitor a piacon, ami egyben kínálná a G-Sync élményt, és az NVIDIA is pontosan tudja, hogy a vásárlók egy része ódzkodik a komolyabb szereléstől, illetve ez az ASUS-nak sem tetszik, hogy a felhasználó darabjaira szedi a monitort.

A Digital Storm és az Overlord Computer a fentiek miatt bejelentette, hogy egy szervizt kínálnak a G-Sync modul szakszerű beszerelésére. A felhasználó vagy potenciális vásárló két opció közül választhat. Elsődleges lehetőségként lehet venni G-Sync modullal párosított ASUS VG248QE monitort. Ezért 499 dollárt kell fizetni, viszont az egészre teljes körű garancia vonatkozik. Ez lényeges elem, ugyanis utóbbit jogilag elveszik, ha bárki egyénileg szereli be az említett ASUS monitorba a G-Sync modult. Ugyanakkor a Digital Storm és az Overlord Computer erre is gondol, így 299 dollárért igényelhető a szükséges egység elhelyezése az említett kijelzőjében, amire szintén garanciát vállalnak.

Fontos kiemelni, hogy mindkét szolgáltatás után a beszerelést elvégző szerviz felel majd a garanciáért. Ennek időtartama egy év. Az ASUS a G-Sync modul behelyezése után nem foglalkozik tovább az adott monitorral, még akkor sem, ha nem a felhasználó, hanem az említett cégek szakszervizei voltak az illetékesek ebben a procedúrában.

Az NVIDIA partnerei a döntés megkönnyítése érdekében feltöltöttek egy hivatalos videót a YouTube-ra, ahol egymás mellet megtekinthető, hogy 45 képkocka/másodpercre fixált sebesség mellett mit tud a hagyományos vertikális szinkron és a G-Sync. Persze videóban továbbra is nehéz átadni az eltéréseket, így ha esetleg nem látszik a különbség, akkor az elsődlegesen a felvétel hibája. Ezért hangsúlyozza az NVIDIA, hogy ezt inkább élőben kell megtekinteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés