2019. január 23., szerda

Szponzorunk

Klixnetwork.huKlixnetwork.hu

Útvonal

Hírek » Szerver rovat

Megérkezett a Fujitsu ETERNUS CS High End V5.1

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A vállalat új célgéppel optimalizálja a mentést és az archiválást.

A Fujitsu új generációs ETERNUS CS High End V5.1 jelzésű masinájával a vállalatok konszolidálhatják és egyszerűsíthetik a mainframe gépeiket, valamint UNIX és szabványos szervereiket támogató mentési és archiválási rendszereket. Az új ViNS (Virtual Network Storage) funkcionalitással a megoldás könnyen beilleszthető a nagyvállalati kategóriájú rendszerekbe a fájlok archiválásának és a régebbi fájlok mozgatásának támogatására. Ez a megoldás egyszerű módszert kínál a nagyvállalatoknak a katasztrófatűrő mentés és archiválás megvalósításához.

Hirdetés

Az új ViNS funkcionalitás támogatja az Active Directory és LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) környezeteket, és egyszerűen integrálható a nagyvállalati rendszerekkel a fájlok archiválása, valamint a használaton kívüli, régebbi állományok primer NAS tárolórendszerről történő migrálása céljából. A ViNS óriási fájlrendszere (kétmilliárd fájl, méretkorlátozás nélkül) lehetővé teszi nagy mennyiségű mentési és archiválási fájladat lemezre konszolidálását. A célgép támogatja a lemezek, szalagok és deduplikált lemezek megfelelő kombinációjának használatát, különböző replikációs forgatókönyvekkel, az előre meghatározott szolgáltatási szintek költségvetési kereten belül történő teljesítéséhez. A nagyszabású konszolidáció igényeit szem előtt tartva a Fujitsu kapacitás és teljesítmény szempontjából is jelentősen továbbfejlesztette az új verziót. A 16 RAID rendszerig skálázható belső lemezes gyorsítótár 3,6 petabájt adat tárolására képes magas írási és olvasási teljesítmény mellett. A teljesítményt 50%-kal növeli, hogy akár tíz processzornode is működhet párhuzamosan a gépen belül, ami nagyszerű skálázhatóságot biztosít.


[+]

Az új rendszerrel gyorsabb és hatékonyabb adatbiztonság érhető el, mivel a vállalatok egyetlen célgépre konszolidálhatják és központosíthatják a mentést, a visszaállítást, az archiválást, valamint a szalagok és a lemezek kezelését. Ha csak az archív környezetet kell optimalizálni, akkor két új „ViNS-only” modell áll rendelkezésre. A többi ETERNUS CS High End modell többségénél a ViNS ráadásként egészíti ki a mainframe, UNIX és x86-os rendszerekhez kínált mentéskonszolidációs képességeket. A célgép fejlett képességeket nyújt a katasztrófa utáni visszaállításhoz is, és a két helyszínes gyorsítótár-tükrözést többszörös adatmásolással és a lépcsőzetes adatreplikációval ötvözve garantálja az adatbiztonságot. A nagy távolságú replikáció támogatása érdekében a Fibre Channel technológia mellé natív TCP/IP támogatás párosul, és az adatok tömörítése is lehetséges a hálózati sávszélesség és a kapcsolódó költségek mérséklése céljából.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.