Az Android TV platformos televíziókra 4K HDR sportközvetítések jönnek

A Fubo TV szolgáltatása elérhetővé válik ezen a smart platformon.

A tavaly indult Fubo TV online streaming szolgáltatás kifejezetten sporteseményekre koncentrál, és ezeket teszi elérhetővé 4K HDR formátumban. A jelenleg is még béta állapotú Fubo TV az első körben Apple TV, Chromecast Ultra, illetve Fire TV eszközökön jelent meg, de a vállalattól kapott információk értelmében a közeljövőben kibővítik a támogatott berendezések körét.


[+]

Ez azt jelenti, hogy többek között letölthető és futtatható lesz az alkalmazás a Sharp, a Sony, a Hisense tévéken, valamint az Nvidia Shield és a Xiaomi Mi Box S/2/3/4 asztali eszközökön is. Azaz ezek a nagy felbontású, nagy dinamikatartalmú sportesemények weben keresztül költözhetnek a felhasználók otthonaiba. A Fubo TV applikáción keresztül, idén márciusban például megtekinthető volt az amerikai egyetemi kosárlabda bajnokság, az első osztályú angol labdarúgó bajnokság (PL) egyes mérkőzései, illetve az amerikai baseball liga (MLB) összecsapásai.

A Fubo TV egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, tehát a használatához "amerikai" IP címre van szükség, de állítólag a cég erősen dolgozik a nemzetközi terjeszkedésen. A Fubo TV egy újabb példa arra, hogy a kissé még mindig döcögős, 4K HDR tartalomszolgáltatást a jelek szerint nem a nagy, tradicionális megoldások (sugárzás, kábeltévé) fogják orvosolni, hanem az online streaming szolgáltatások.

Azóta történt

Hirdetés